Onze nieuwste Homes functie: LomoWalls

1

Met trots presenteren wij iets nieuws: de LomoWalls – een tool die je laat spelen met het regelen van foto’s in verschillende patronen. Let op: dit is een voorbeeld – dus post een comment als je merkt dat er iets niet goed werkt of als je suggesties voor verbetering hebt!

Misschien heb je dit al voorbij zien komen of misschien niet, maar een paar dagen geleden hebben we deze video laten zien hoe LomoWalls worden gemaakt en hem in de Shoutbox geplaatst, onze “Twitter feed”: http://www.twitter.com/lomography en op onze “Facebook pagina”: http://www.facebook.com/Lomography:

Wil je het zelf een keer proberen? Dat kan! Maar let op: we hebben de functie nog wel verborgen gehouden voor de meerderheid van onze gebruikers, so you know. Hoe gaat het te werk? Voer je gebruikersnaam in dit adres: www.lomography.com/homes/yourusername/walls – zie mijn eerste gepubliceerde muur hier.

Veel plezier maar heb geduld want er zitten nog een aantal bugs in, waardoor de site wat traag kan zijn (geef de opnamen wat tijd om te vergroten of verkleinen). Post de links naar je eerste LomoWalls als een comment onder dit artikel en deel ze met ons (alle LomoWalls zullen een prominentere plaats krijgen wanneer zij eenmaal voor iedereen makkelijker te vinden zijn). Dank voor je hulp!

Heb je algemene feedback over onze herlancering? Plaats dan een opmerking in dit artikel: De volgende versie van Lomography.

written by recurving on 2011-10-17 #news #relaunch #lomowalls #feature
translated by camielioo

More Interesting Articles