De onthulling van een shiny gouden duo en GUP expo; een fishy recap

Waar de avond op chique wijze met prosecco, kaviaar en de presentatie van Lomography’s nieuwste juweeltjes – La Sardina Beluga & Czar – begon , eindigde hij in een classic gezellig lomo feestje. Met dank aan onze vrienden van GUP magazine en Vedett, want hoe vet waren die toffe Lomo+GUP shots op de bierfles etiketten!

Alleen het houten kistje was al prachtig. De nieuwe La Sardina modellen Czar en Beluga moesten natuurlijk op luxueuze wijze gepresenteerd worden. Daarom lagen ze op quasi-chique velours kussentjes op een display met slick gouden kleedjes. Store manager Jos had een deal gesloten met de lokale Jordanese visboer en kwam met kakelverse kaviaar aanzetten. Onder het mom van “we kunnen natuurlijk niet met goedkope rommel aankomen”. En gelijk had hij. Het publiek likte hun vingers af bij de toastjes kaviaar, terwijl ze de zware metalen Sardina camera’s bewonderden.

Om 19h was de Crazy Experiment Expo Party ‘aan’ – het feestje in samenwerking met GUP magazine. De tipsters en foto’s van winnaars bluemie5 en icuresick op de panelen in de expo werden vol aandacht bekeken. Wat? Je film onderdompelen in Yakult? Hoe vet! Precies; terechte winnaars. Peter Bas – GUP hoofdredacteur en jurylid van de My Crazy Experiment Rumble – had ook nog ‘wat nat’ geregeld bij de lieve jongens van Vedett. Zij kwamen diezelfde middag met twee koelkasten gevuld met Vedett bier aanzetten – als garantie voor een goed feestje. Daarbij hoorden natuurlijk unieke GUP en Lomography etiketten op ieder flesje, iets wat zeer gewaardeerd werd en leidde tot kwartetten met biertjes.

Rond 21h was de 1e en 2e verdieping van “the house” flink packed en stonden de nicotinefans op de stoep gezellig een paar pakjes weg te roken. De sfeer was goed, de aanwezige fotografie liefhebbers genoten van de foto’s en het bier vloeide rijkelijk. Conclusie – een heel geslaagde, feestelijke rendez-vous!

De avond is door de crew én bezoekers vast gelegd met het nieuwe gouden Sardina duo en de Lomo LC-Wide, gewapend met de X-pro chrome 100 en nieuwe 64 tungsten film van Lomography. Nice?

written by mrmaart on 2011-10-15 #news #party #expo #lomography-gallery-store #amsterdam #lomo-party #caviar #sardina #lgs-amsterdam #vedett #gup #launchparty

More Interesting Articles