Pearl Earl Grey!

Een van de nieuwe rolletjes van lomografie, de Earl grey 100 ISO, is na mijn mening echt een pareltje onder de zwart wit rolletjes. Hou je van zwart wit rolletjes probeer hem dan zeker een keer uit!

De ISO waarde
Mijn eerste ervaring met één van de nieuwe zwart wit rolletjes van lomografie. Een waar pareltje maar let op de ISO waarde! Het rolletje is uiterst geschikt om mee te nemen naar een zonnige vakantie of een locatie met veel zon. Daarentegen heel snel onderbelicht als je schiet zonder flitser. Bij onderbelichte locaties gebruik dan vooral je bulb knop en probeer je camera zo stil mogelijk te houden.

Geweldig contrast
Dit is het grootste pluspunt van de Earl grey! Zijn geweldige mooie diepe zwart, met wat licht grijzen tinten eromheen om het plaatje af te maken. Een rolletje met de mogelijkheid om grote kleur contrasten te creëren.

Denk niet teveel na
Last but not least, denk vooral niet teveel na! Probeer nieuwe en creatieve dingen. Zelf heb ik bijvoorbeeld gewoon recht tegen de zon in gefotografeerd terwijl mijn vrienden hun camera’s instelden. Een typisch lomo moment als je het mij vraagt, succes met de jouwe!

Lomography’s Earl Grey is een buitengewoon mooie zwart/wit 35mm ISO 100 film die gegarandeerd je foto’s een extra dosis stijl en klasse zal geven. Of je nou lanschappen of portret foto’s maakt, je krijgt adembenemende foto’s met Earl Grey super fijne korrel en kleurtonen. Check al onze Lomography films hier.

written by camielioo on 2011-10-17 #gear #review #100iso #zon #la-sardina #zwart-wit #earl-grey

More Interesting Articles