Trees

Beluga en Czar – twee gloednieuwe La Sardina camera's!

Beluga en Czar zijn twee fonkelnieuwe metalen edities van de La Sardina camera. Juweeltjes voor iedere lomograaf met een zwak voor de fijnste details in analoge fotografie. Deze verse jongens zullen je maximaal inspireren en meenemen op luxueuze La Sardina avonturen. Meer weten? Lees gauw meer!

Credits: vicuna

Beluga

De kaviaar onder de La Sardina camera’s Beluga is uit metaal gesneden en heeft een goud en roodkleurige messing coat over haar body. Ze komt samen met de matchende Fritz the Blitz flitser en een speciaal boek getiteld: ‘The Caviar Diaries’ – geschreven door lomograaf wil6ka,. Het boek omschrijft op chronologische wijze het verhaal van zijn zoektocht naar de oorsprong van de kaviaar in Europa.

Bekijk de Beluga van dichtbij

Czar

Czar is speciaal ontwikkeld voor iedere Lomography fan. Uiteraard met alle La Sardina specificaties zoals de adembenemende groothoeklens en zijn trouwe maatje met een matchende outfit – Fritz the Blitz,!

Czar van dichtbij

Camera kenmerken

  • Waanzinnige goudkleurige designs en een metalen body
  • Adenbenemende groothoeklens
  • Terugdraai hendel om gemakkelijk meervoudige belichtingen te maken
  • De super krachtige Fritz the Blitz flitser
  • Inclusief het speciale La Sardina boek getiteld: ‘The Caviar Diaries’

*Beluga in de Online Shop*

*Czar in de Online Shop*

Lees hier nog meer over onze nieuwe kaviaar wondertjes

Maak je klaar om koers naar zee te zetten met de nieuwe La Sardina collectie! Deze 35mm camera’s zijn uitgevoerd met een spectaculaire groothoeklens, meervoudige belichting mogelijkheden en een handige terugdraaihendel – alles wat je nodig hebt voor maximaal analoge fotografie plezier! Bestel nu je eigen La Sardina camera now!

written by tomas_bates on 2011-10-13 #news #czar #caviar #la-sardina #beluga #metal-edition-sardinas

More Interesting Articles