Even voorstellen: Team Lomography Nederland!

1

De Gallery Store is open en Lomography Nederland is up and running! Hoogste tijd dus om jullie even voor te stellen aan onze Nederlandse crew!

Maarten, Online Manager

Maarten Essenburg, geboren in Vlissingen en opgegroeid in Nederlands saaiste dorp aller tijden – Zeewolde (aldus BNN). ‘Online’ is Maartens territorium, en dus hij is verantwoordelijk voor alle lomo spam in jouw inbox, voor het geval je wilde weten wie te ‘blaimen’. Daarnaast staat hij samen met Madri aan het roer van het dreamteam Lomography Nederland – what a match! Regels lapt hij over het algemeen aan zijn laars, maar Golden Rule #1 – neem je camera overal mee naar toe – is de enige die hij overal en altijd koestert. De LC-A en Maarten zijn onafscheidelijk van elkaar. Last but not least – op sommige foto’s staat Maarten dubbel. Multiple exposure? Nope, niets is minder waar. Please meet Joost – zijn tweelingbroer. Om het allemaal nog ff wat ingewikkelder te maken :). Zoek de verschillen!

Madri, General Manager

Please meet de chef van het Lomography Dreamteam – Madri van Veldhuizen. Geboren en getogen Rotterdammer. Juist, dat is in Amsterdam vloeken in de kerk. Maar gelukkig is ze niet op d’r mondje gevallen en bestelt ze heerlijk schaamteloos wodka in iedere bierbar – succes verzekerd! Madri is misschien wel Nederlands grootste Diana-fan en is ervan overtuigd dat het oldschool middenformaat film tot op de dag vandaag de 35mm film nog steeds uit de analoge ring bokst. Oordeel zelf maar, is ze niet classic op deze snapshot?

Jos, Gallery Store Manager

Jos Kraaijeveld is onze enige echte Gallery Store Manager. Jos houdt van hobbies en van koken. Deze enthousiaste fotograaf (check ook zijn site eens) vertelt je graag alles over het uitgebreide Lomography assortiment. Maar (sst, niet verder vertellen!) behalve de Lomolito heeft hij zelf nog steeds geen Lomography camera op zijn cameraplank staan. Hoogste tijd dus dat ie eens in zijn eigen winkel gaat shoppen!

Laura, Gallery Store Staff

Laura van Roemburg is één van onze enthousiaste verkopers – grote kans dat je deze krullenbol tegenkomt als de je de store binnenstapt. Deze dame studeerde Interactive Media, is gek op yoghurtijs, concerten en reizen – en lomografie natuurlijk! De Holga, Supersampler en Spinner 360 krijgen om de beurt een plekje in haar backpack als ze weer eens een tripje maakt.

Joël, Gallery Store Staff

Ook Joël Kiel kan je regelmatig tegen het lijf lopen in de Gallery Store. Deze jongen is zo enthousiast over lomografie, dat hij toen de Spinner 360 uitkwam meteen in de auto sprong om er in Berlijn één te halen. Maar Joël is ook de trotse bezitter van een originele Russische LC-A, de lucky bastard! Thuis is Joël graag bezig in zijn eigen doka, maar hij gaat ook graag stappen met z’n vrienden en op reis.

Marije, Gallery Store Staff

Marije Brom is tenslotte onze laatste shopheld. Deze import-Amsterdammer raakte besmet met het lomografie-virus door de Fisheye, waar ze nog steeds graag mee schiet. Meest recente aankoop: de fonkelnieuwe Diana Mini Fern Green (haar lievelingskleur). Naast lomografie is Marije gek op concerten en festivals, reizen, drummen, lezen en dingen tussen haakjes zetten. Verder heeft ze iets met Zweden en zou er graag eens gaan wonen, maar dan moet er wel eerst een Lomography Gallery Store komen!

Marije, magazine editor

Nog een Marije? Jazeker! Marije Willemsen zorgt ervoor dat het Nederlandstalige magazine tip-top in orde is. Elke maandag duikt ze in de grote lomo-inbox en plaatst jullie artikelen (na een strenge doch rechtvaardige redactieronde) online. Ook schrijft ze af en toe zelf artikelen. Marije is van huis uit scenarioschrijver, maar naast film is lomografie ook zeker een grote passie. Ze schiet het liefst met de LC-A, maar heeft ook een soft spot voor de Holga 135BC (haar eerste lomocamera). Marije speelt graag 8-bit videogames, bakt cupcakes, doet aan hardrock-karaoke en houdt van kneuterige “sporten” als midgetgolf en bowlen.

Hoi zeggen tegen de crew? Kom gezellig langs in de Lomography Gallery Store Amsterdam!

written by marije on 2011-10-12 #news #team #gallery-store #netherlands #dutch #holland #yasmin #laura #jos #joel #madri #nld #maarten #voorstellen #marije

One Comment

  1. mephisto19
    mephisto19 ·

    hey guys! :) tot zo

More Interesting Articles