De wazige Minitar

Als je van lomografische analoge manipulaties houdt en gefascineerd bent door hoe dit de menselijke waarneming kneedt, dan is dit iets voor jou…

Let je wel eens op de verpakking van je geneesmiddelen? Denk eens aan de doordrukstrips van folie waar pillen in verpakt zitten? Druk de pillen eruit, snij er eentje uit voor voor je zoeker en één voor voor je lens, zet ze vast met ondoorzichtig tape en je bent klaar!

Een bezoek aan je dichtstbijzijnde apotheker kan nodig zijn om dit trucje uit te voeren en voor het voorschrijven van dagelijkse lomografische recepten en inspiratie kan je ook gewoon altijd even kijken bij de andere tipsters.

De Lomo LC-A+ staat wereldwijd bekend om zijn fantastische mogelijkheden: automatische belichting, uitgebreid ISO-bereik en de mogelijkheid om meervoudige en lange belichtingen te maken. Koop nu je eigen Lomo LC-A+!

written by zorgzorg on 2011-10-17 #gear #tutorials #tips-tricks #lomotipster #lc-a #blurry #tipster #netherlands #minitar #nederland #dutch #holland #nederlands #nld #wazig #vertaling #doe-het-zelf #aanpassing #modificatie
translated by pinkpix

More Interesting Articles