Kleur je spinner

Als je lab zegt dat er iets verkeerd is gegaan, heb je het goed gedaan!

Deze tipster is heel simpel maar wel effectief. Gebruik wat gekleurd plastic (ik gebruikte mijn colorsplash flitsfilters) en tape ze voor de gleuf van de Spinner 360 camera. Het enige wat je nu moet doen is naar buiten gaan en schieten. Mix de kleuren, verander ze, gebruik er maar een, je kunt het allemaal zelf bepalen! Let er wel op dat je de sluitertijd iets langer zet, omdat de flitser ervoor zorgt dat de foto wat donkerder wordt. Het is interessant om te zien hoe de kleuren veranderen binnen 1 shot, of je nu donkerdere of lichtere delen hebt.

Voor de sample shots heb ik op een zonnige dag de Agfavista 200 gebruikt en de Spinner op de bewolkt-stand gezet. Ik heb de film aan een 1-uurs-fotolab gegeven en toen ik de film terugkreeg zei de jongen tegen mij dat de shots er raar uitzagen en er vast iets mis gegaan was met de film. Toen wist ik dat ik het goed had gedaan ;)

Veel plezier en voeg hier wat van jouw samples toe!

written by mephisto19 on 2011-10-09 #gear #tutorials #rainbow #tipster #netherlands #color-filter #nederland #dutch #holland #quickie-tipster #spinner-360 #nld
translated by yaszel

More Interesting Articles