Schat, de Diana F+ CMYK is gekrompen!

Na veel wikken en wegen heb ik uiteindelijk een Diana F+ CMYK uitgekozen en ik wist wel dat er sleutelhangers waren van de Diana’s maar helaas niet van mijn felgekleurde liefde. Totdat een maandje geleden het heugdelijke nieuws in mijn inbox verscheen dat er nieuwe kleintjes waren geboren!

Op het moment dat ik zag dat er een sleutelhanger in de online lomo shop te vinden was wist ik dat ik er een MOEST hebben. Mijn kleurige, fullsize, Diana was eenzaam in zijn soort en ik wilde een aandenken hebben om mee te nemen als de Diana niet in mijn tas zou passen!

Zo blij als een kleuter met teveel suiker op sprong ik op en neer op het moment dat de postbezorger voor de deur stond. Nee, de sleutelhanger is dan wel geen ‘echte’ camera maar ik stond versteld van de gelijkenis! Hij is 20% van de originele afmeting, lekker handzaam! Nadere inspectie van de Diana F+ CMYK keychain naast de grote zus wees uit dat er echt veel moeite is gestoken in de details. De kleuren zijn niet exact hetzelfde, maar het scheelt weinig.

De sleutelhanger heb ik vastgemaakt aan de tas die ik eerder al gemaakt heb. Mijn combinatie van haakwerk en lomografie.

Het kokertje waar de camera in zit is ook enorm leuk en lief. Je kunt er filmrolletjes in doen of andere kleine frutsels. Op dit moment bewaar ik zelf mijn medicijnen er in.

written by pretletterp on 2011-10-10 #gear #review #october #nl #lomography #miniature #netherlands #diana #diana-f #nederland #dutch #holland #keychain #oktober #cmyk #nederlands #user-review #requested #nld #diana-f-cmyk #20-lomo #sleutelhanger #pretletterp
translated by pretletterp

More Interesting Articles