Schiet je me nou in de rug?

Zeggen ze niet dat het laf is om iemand in de rug te schieten?

Moet je eens google-en ‘in de rug schieten’.
Het gaat voornamelijk over het fysieke gedeelte ‘het is in mijn rug geschoten’ en daarbij allemaal tips van een fysiotherapeut.

Ik bedoel natuurlijk wat anders…

Ik ben wel het type dat mensen in de rug schiet. En dat betekend dan weer wat anders want ik fotografeer ze maar dan van achteren. Het valt me serieus op dat we ons echt op de voorkant concentreren terwijl er echt veel mis kan gaan aan de achterkant.

Als ik op de fiets zit of achter iemand loop moet ik altijd even kijken. Zo maak ik al een tijd een ‘bilspleten’ serie (veel digitaal www.flickr.com/dietroseboom) en een serie ‘gespot’.

Je ziet echt gekke dingen. Bilspleten dus en een heel assortiment aan ondergoed (mannen, jullie zijn het ergst!). Huid, gekke opkropsels maar ook accessoires op de fiets, tas een dier in de zijtassen etc.

Het levert mij echt heel veel lol op en soms goede platen. Naast dat het een beetje gevaarlijk is soms, denk aan dat iemand zich omdraait en heel boos word of je valt pardoes van je fiets, is en blijft het toch wat laf. Het in de rug schieten…

PS: Kijk soms net even wat langer naar de foto. Wat valt je op?

written by dietroseboom on 2011-10-06 #lifestyle #back #rug #from-the-hip #amsterdam #nederland #van-achteren #in-the-back

More Interesting Articles