Tips voor een herfstwandeling met camera!

In de herfst kun je prachtige foto’s maken. De meeste mensen maken foto’s van bomen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om het gure weer vast te leggen op de gevoelige plaat.

Hieronder staan een paar tips en aanwijzingen die je hopelijk verder zullen inspireren om deze herfst prachtige foto’s te maken:

1. Er is veel, heel veel waar je tijdens de herfst foto’s van kunt maken, niet alleen bomen! Kijk om je heen naar alle sterke kleuren die je ziet in ontzettend veel dingen. Een goed idee is een bezoekje naar een lokaal park. Spelende kinderen doen het altijd leuk op foto’s. Of ga zelf lekker los met bladeren op de grond. Je kunt ook afspreken met andere fotofielen om samen een thema shoot te houden in de herfst. Je kunt ook je camera meenemen als je gewoon boodschappen doet, met name seizoensgroente en fruit is erg mooi in de herfst!.

Credits: hodachrome, gunship & erinwoodgatesphotography

2. Speel met de schaduwen. In de herfst zijn de schaduwen van de zon een stuk langer waardoor je enorm leuke effecten krijgt op foto’s . Als je een afbeelding aan het inkaderen bent kun je daar gebruik van maken. Speel met de natuur!

Credits: novakmisi & vicuna

3. Let op de kleine dingen om je heen. Een enkel gevallen blad of een takje, of een klein beestje is al bijzonder genoeg voor een foto. En je hoeft niet eens de deur uit voor zulke afbeeldingen! Je kunt ook thuis een shoot opzetten!.

Credits: brittany, moochie_lomo & ipdegirl

Met deze tips kun je zelf ongetwijfeld verder komen in het maken van prachtige herfstfoto’s. Pak je camera en ga op pad!

Wil jij de herfst met ons delen? Kijk dan op deze link en schrijf een artikel voor oktober!

written by jeanmendoza on 2011-10-17 #gear #tutorials #tip #camera #autumn #leaves #shoot #fall #photography #tipster #nl #netherlands #dutch #holland #nederlands #oranje #groen #geel #herfst #bruin #nld #pompoen #bomen #vertaling #wandeling #bladeren
translated by pretletterp

More Interesting Articles