Rondje Parijs met mijn Instax Mini

In augustus 2011 zijn mijn vriend en ik Parijs en alles wat die stad te bieden heeft gaan verkennen. Ik heb in totaal zeven camera’s meegenomen, waaronder mijn favoriete Fuji Instax Mini. Die heeft Parijs prachtig vastgelegd.

Voor mij is Parijs altijd een droombestemming geweest om mijn camera’s mee naar toe te nemen. De mooie gebouwen, geweldige monumenten en prachtige atmosfeer – ik wilde zoveel mogelijk op film vastleggen.

Mijn Fuji Instax Mini was de perfecte kameraad, zowel door de voldoening die instant fotografie biedt als door het gemak van de camera. We hebben de Fuji elke dag van onze vakantie mee op pad genomen.

Naast de Moulin Rouge, het Pantheon, het Louvre, de Arc de Triomphe en de Nortre Dame, hebben we ook de Lomography Gallery Store bezocht – ook een belangrijke bestemming, als je het mij vraagt!

Met de Fuji Instax Mini 25 en zijn close-up lens kan je tot op 35 cm afstand prachtige scherpe schieten. Deze schoonheid heeft een intelligente flits, een gemotoriseerde inklapbare lens met 3 posities en gebruikt creditcard-formaat Fuji Instax Mini film. Bekijk deze en onze andere instant camera’s hier!

written by easilydistracted on 2011-10-17 #places #instax #kunst #mini #location #fuji #netherlands #dutch #holland #nederlands #stad #parijs #frankrijk #vakantie #cultuur #nld #urban-avonturen
translated by desibel

More Interesting Articles