Ik hou van mensen: 5000 mijl, 3000 foto's, 300 mensen en 1 man

Een man trekt door Amerika en fotografeert zijn avonturen en de behulpzame vreemdelingen onderweg. Lees meer en bekijk de video hieronder…

Foto van Adventure Sauce

Benjamin Jenks had een droom. Die droom was reizen, en dat deed hij door enkel zijn duim te gebruiken. Met een beetje hulp van 929 mensen kon hij meer dan 5000 mijl reizen van California naar Maine en 3000 foto’s nemen. Hij gebruikte de foto’s om een stop-motion filmpje te maken over zijn avonturen in de USA. Analoog reizen op zijn best dus!

In de video zie je foto’s van drie maanden van zijn reis die een jaar duurde. Het toont de goedheid van de mensen over het hele land. Ook sommige bekenden verschijnen in het filmpje, zoals Tom Green en de mannen van History Channel’s Pawn Stars. Kan jij ze spotten?

Benjamin Jenks beheert momenteel de website Adventure Sauce waarmee hij mensen willen helpen en inspireren om meer creatief en avontuurlijk te zijn. De website bevat ook videos met reistips en leuke dingen om eens uit te proberen.

Bron:
Adventure Sauce

written by nyebe on 2011-10-03 #news #hitchhiking #videos #stop-motion #adventures #nederland #dutch #holland #nederlands #nld #benjamin-jenks #analogue-travelling

More Interesting Articles