SuperSampler + luciferdoosje = collage

Verander je SuperSampler in een prachtige collage-machine met gebruik van een luciferdoosje, een schaar en geduld.

Credits: tb

Om je een beetje geinteresseerd te krijgen, zijn hier wat resultaten. Het ziet eruit alsof iemand de foto’s in stukjes heeft gescheurd en weer aan elkaar heeft geplakt. De dubbele belichting in het midden zorgt dat je de beweging ziet, en dat is waarom de foto er zo levendig uitziet. Veel plezier met de collages, zodra je klaar bent met lijm en plakkerig spul! haha

Credits: tb

Om te beginnen, als je dat niet al gedaan hebt, haal het stuk plastic uit de camera die de lenzen van elkaar scheidt in je SuperSampler.
Gebruik een schaar, vingers, je broers tanden… wat je ook maar kan bedenken. Het resultaat moet er zo uit zien.

Neem dan een luciferdoosje, steek een paar lucifers aan, zet wat Bon Jovi muziek op, voel je als een 80’s rebel/cowboy, en doe een dansje.
zucht
In ieder geval, hier zijn de lucifers.

De derde stap is het in kleine stukjes scheuren, of knippen, van het lucifersdoosje.
Het voorbeeld.

Stop ze in je SuperSampler!

VEEL PLEZIER & FOTOGRAFEER!

The SuperSampler, the queen of multilensed cameras, is now in bright blue. It takes four sequential panoramic shots on a single, action-packed 35mm photo. See all SuperSampler colours and designs in our Shop!

written by tb on 2011-10-03 #gear #tutorials #camera #tipster #netherlands #nederland #holland #nld #camera-aanpassing #experiment-with-supersampler #lucifersdoosje
translated by kaatjeka

More Interesting Articles