Trees

Klein meisje in Diana Mini

Maak je altijd in je eentje foto’s, wil je iemand die met je mee gaat om model te zijn? Met maar een paar handelingen kan je een schattig klein meisje op de foto zetten!

Diana Mini is een ideale camera om een klein meisje in te stoppen, omdat er veel ruimte is. Teken een simpel meisje op een transparant vel met een stift. Je kan het plaatje inkleuren, maar je zal de kleur niet op de foto’s zien, ik vind het gewoon leuk om het wat mooier te maken.

Knip een staandertje onder de voeten en plak het vast met plakband. Denk eraan dat je het meisje op z’n kop plakt en omkeert. En daar is een schattig klein meisje met wapperend haar op je foto’s.

The Diana Mini is the ultra-compact, petite version of the Diana F+. This camera takes soft-focused, lo-fi images in 35mm and allows you to change between half-format and square shots with a flick of a switch. Get your own Diana Mini now!

written by etta on 2011-10-03 #gear #tutorials #tipster #netherlands #nederland #dutch #holland #diana-mini #meisje #nld #masker #klein-meisje

More Interesting Articles