De Sidekick TPE tas: De beste tas van de hele wereld!

Ongeveer een maand geleden was ik het helemaal zat. Geen enkele tas kan mijn analoge obsessie in goede banen leiden, maar met de Sidekick TPE heb ik eindelijk een passende oplossing!

Ik ben gek op tassen. Van die Marry Poppins-achtige tassen waar alles in past wat je ooit maar nodig mocht hebben. In het verleden heb ik nogal wat ruzie gehad met tassen die niet aan mijn wens voldeden en waar al mijn camera’s en troep niet in een keer in paste. Totdat ik de Sidekick TPE tas zag en wist dat dit dé tas was voor mij.

De Sidekick TPE heeft heel erg veel ruimte. Er passen meer dan 2 camera’s in. In het onderste vak past een Sprocket Rocket en Colorsplash Flash. De 2 bovenste vakken zijn gevuld met mijn LC-Wide, en een Diana Mini of een Fisheye. Of natuurlijk een van mijn miljoenen andere camera’s, ze passen er nagenoeg allemaal in!

Hieronder kun je zien hoeveel materiaal ik op dagelijkse basis met me mee sleep. 4 cameras, een flitser, film en nog wat ander materiaal dat er soms op magische wijze in verschijnt. Zelfs mijn kat is er gek op.

Het is een sexy tas met een mooie Lomo opdruk. Een prachtig ding met oneindig veel zakken waardoor alles er bijna wel in past. Daarnaast is de tas ook nog eens bijna 100% waterproof. Het enige moment waarop de ritsen iets vochtig worden is als je in een tropische moeson staat. Verder is hij helemaal perfect en zitten je spullen veilig opgeborgen. Ik was zwaar onder de indruk!

Heb je een betrouwbare tas nodig waar ook nog eens lekker veel in past, ga dan voor de Sidekick TPE!

Oh en nog iets, je kunt de grote tas en de kleinere losklikken van elkaar. Enorm praktisch als je een kleiner tasje mee wilt nemen op pad!

De Sidekick TPE Bag is een 2-in-1 afneembaar ontwerp gemaakt van 100% water-resistant TPE, zelfs in de meest gure bui zijn je spullen veilig. Een kleine cameratas aan de voorkant en een grotere tas aan de achterkant waar ook nog eens je notebook e.d. in passen! Er zijn 2 verschillende maten — Standaard en een kleinere light versie.

written by explorette on 2011-09-26 #gear #review #black #cameras #bag #sidekick #accessory #nl #lomo #lomography #netherlands #dutch #holland #great #user-review #nld #tas #explorette #opbergen #opruimen #tasje
translated by pretletterp

More Interesting Articles