De Lomography Gallery Store Amsterdam is nu open!

De shop is nu open en we willen graag de beste foto’s van het openingsfeest met je delen!

We waren om 16.59 klaar met het voorbereidende werk en de deur opende om 17.00 voor de uitgenodigde pers en media partners. Na een paar glaasjes prosecco en wat oude kaas, was het tijd om het hele gebouw te delen met meer dan 300 gasten die aanwezig waren bij het officiële openingsfeest, dat begon om 20.00! Het duurde maar een paar minuten totdat de store helemaal gevuld was met mensen.

Precies op het hoogtepunt van het feest, verhief Lomography Netherlands General Manager Madri haar stem om de gasten te verwelkomen en om de Lomography Gallery Store Amsterdam officieel te openen!
Deze aankondiging werd gevolgd door het snijden van de taart. Omdat het dinsdagavond was moesten we het feest helaas afsluiten rond middernacht, anders zou het feest nog tot in de vroege uren zijn doorgegaan.

Het Nederlandse Lomography team en de vertegenwoordigers van de Lomography Headquarters namen hun laatste slokje champagne na middernacht, om de volgende dag de shop op tijd te kunnen openen.

Veel dank aan iedereen die erbij was en geholpen heeft het feestje mogelijk te maken!

written by asya on 2011-09-20 #news #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #amsterdam-opening #lomography-amsterdam
translated by yaszel

More Interesting Articles