LomoAmigo: Evon Tan en haar La Sardina Dagboek!

Evon Tan omschrijft haarzelf als; “Als je de zwarte kat ziet, zie je mij.” Ze is een van de hotste modellen in Maleisië en ook bekend als ontwerpster van maskers. Dus, lees door en raak geïnspireerd door deze coole ‘black cat lady’ met haar sardine-look-alike-camera!

Naam: Evon Tan
Land: Maleisië
LomoHome: evon_t
Blog/website: http://evontevont.blogspot.com/

Introduceer jezelf in een paar woorden..
Een model, een masker-ontwerpster en liefhebber van katachtigen. :)

Hoe lang ben je al een Lomograaf en hoe ben je in aanraking gekomen met de Lomography producten?
Ongeveer twee jaar geleden liet mijn ex vriendje me de LC-A zien op onze eerste date en ik kon gewoon niet afblijven van deze cutie, daarna kocht ik mijn eerste analoge camera; de Blackbird fly.

Wat is het leukste aan je baan?
De meest getalenteerde mensen tutten je op en laten je er geweldig uitzien.

En het minst leuke?
Je moet er altijd geweldig uitzien.

Hoe vond je het om de eerste keer met de La Sardina te fotograferen? Heb je nog interessante dingen opgemerkt?
Deze camera is echt te schattig, het is een goede gespreksstarter en ijsbreker. Het krijgt meteen alle aandacht als je het uit je tas haalt. Ik ben niet echt zo goed met mensen en de La Sardina helpt me om die lastige momenten als je nieuwe mensen ontmoet te doorbreken.

Beschrijf de La Sardina in vijf woorden.
briljant, leuk, een charmeur, vrolijk en een juweeltje!

Wat is de definitie van een analoge lifestyle voor jou?
Waardering voor de kleine details in het leven, die samen een perfect groter plaatje vormen .

De meest onvergetelijke, raarste of ergste ervaring met Lomografie/fotografie die je ooit hebt gehad?.
Ik ging naar een ontzettend oude tempel en had niet verwacht dat er zoveel dieren zouden zijn. Er waren katten,honden,hamsters en zelfs eenden! Ik was zo afgeleid door alle dieren die ik wilde fotograferen dat ik bijna de reden dat ik daar was vergat, namelijk bidden! =D

Als je alles in de hele wereld zou kunnen fotograferen (een persoon, plaats, moment, of iets anders) wie of wat zou dat dan zijn?
Stina Nordenstam. Ze inspireert me zo erg dat ik denk dat ik zou huilen als ik haar zou ontmoeten. LOL!

*Als deze foto’s hun eigen soundtrack hadden van drie liedjes, welke liedjes zou je dan kiezen? (naam van het nummer en de artiest alsjeblieft) *
Something nice - Stina Nordenstam
Fidelity-Regina Spektor
Sweetheart- My Toys Like Me

Als je nu meteen je camera en een zak met filmrolletjes mee kon nemen naar een plek in de wereld, waar zou je naar toegaan en waarom?
Niet zo ver weg van waar ik nu ben; Bangkok. Het is mijn favoriete stad en het is een geweldige plek om te fotograferen.

Kan je iets vertellen over dingen die je bezighouden de laatste tijd, je nieuwste project bijvoorbeeld? Ik ben bezig met een korte film van twee tot drie minuten. Hopelijk komen er nog meer, maar eerst moet het goed gaan met deze.

Wat zijn je favoriete fotografen?
Chen Man, haar werk is zo gedigitaliseerd en lijkt daarom in strijd met wat we hier doen, maar ik hou ervan hoe ze oriëntaalse schoonheid naar voren brengt zoals niemand anders dat kan.

Wat is je favoriete foto in de collectie en waarom?
Dat is het katje met de blauwe ogen dat zo nieuwsgierig keek naar de La Sardina alsof het echt een blikje met sardientjes was. Het bleef de camera achtervolgen en zelfs mijn flitser joeg haar niet weg maar maakte haar alleen maar nieuwsgieriger . :)

Het katje met de blauwe ogen

Welke tips kan je geven aan toekomstige La Sardina fotografen ?
Verwijder. de. lensdop.

Maak je klaar om de wildste zeeën te bevaren met onze nieuwe La Sardina collection! Deze 35mm camera’s zijn uitgerust met een spectaculaire groothoeklens , multiple exposure mogelijkheden en een terugdraai knop. Kortom; alles dat je nodig hebt voor fantastische en sensationele avonturen. Koop hier je eigen La Sardina camera !

written by eva_eva on 2011-09-20 #people #malaysia #model #lomoamigo #la-sardina #evon-tan #masquerade-masker-designer
translated by lucide

More Interesting Articles