Mijn LomoModel Hond

Het maakt niet uit of ik nog in het begin van mijn rolletje zit, in het midden of dat ik controleer of ik nog een frame heb: hij is altijd aanwezig in mijn foto’s!

Mijn lieve, super, hyper, fantastische huisdier, mijn hond: Zucker! Yeah, zijn naam is Duits en hij luistert er trouw naar. Hij is de liefste kleine hond!

Ik denk dat mensen dit liefde noemen. Hij is altijd iets onweerstaanbaar schattigs aan het doen en ik kan me er nooit van weerhouden mijn camera te pakken! Terwijl ik aan het lopen ben op straat, op het strand, thuis, bij andere mensen thuis… Ik neem overal foto’s van hem!

Hij is mijn eerste, en tot vandaag, enigste hond. Dus, zoals elk enigst kind, is hij verwend, maar wel op een goede manier! :)

Dit is mijn model:

naam: Zucker Mosciaro
Geslacht: mannelijk (en single!)
Leeftijd: 8 jaar
Nationaliteit: Geboren in Brazilië, uit een Brits nest, met een Duitse voornaam en een Italiaanse achternaam (De wereld is klein!)

Alle gekheid op een stokje, hij is echt mijn Lomo-muze! Kijk maar eens naar een paar van zijn foto’s!

written by maymosciaro on 2011-09-14 #lifestyle #dog #pet #rio-de-janeiro #model #lomography #yorkshire #netherlands #nederland #dutch #holland #analogue-lifestyle #requested #nld
translated by gdc

More Interesting Articles