De party is AAN!

Van perscontacten tot Lomografen en natuurlijk onze buren van de Wolvenstraat en omgeving – ze zijn er allemaal bij op onze Grand Opening van de Lomography Gallery Store! Van speeches tot het bekijken van onze camera’s, the fun has begun! Check out the ‘live’ updates in dit artikel :)

Het begon allemaal om 17h met de pre-opening voor pers, relaties, buren en andere exclusieve genodigden. Langzaam stroomde de winkel vol met Lomo liefhebbers en iedereen keek zijn ogen uit. De catering liep rondjes met heerlijke bitterballen en koude prosecco en Mr. Zoe was turning the tables.

Niet alleen Nederlandse lomografen en relaties zijn aanwezig, maar ook onze crewleden uit het buitenland hebben een tripje naar Amsterdam gemaakt! Gezellig!!

Leuk weetje: binnenkort kunnen jullie ons bewonderen in de Amsterdamse Metro! Dus pak ‘m even mee als je hem ziet en bekijk de foto’s!

Ok, back to the party right now. Talk to you soon! Whiiiii !!!

CHEERS,

Team Lomography the Netherlands

written by mrmaart on 2011-09-13 #news #lgs #nederland #dutch #holland #grand-opening-party #lomography-netherlands #amsterdam-opening #amsterdam-lomo #lomography-gallery-store-opening

More Interesting Articles