Lang vervlogen tijden, voor het digitale tijdperk: Mijn kindertijd - Analoog

Een van de goede gevoelens van analoge fotografie is het “na”. Wanneer je foto’s geprint zijn en je de resultaten bekijkt. Nou, bij deze trip was het niet anders!

Toen ik 8 of 9 jaar oud was, maakte ik mijn eerste internationale reis mee. Ik ging naar Disneyland met mijn mam! Dat was de beste verjaardagscadeau voor een kind, toch?

Op de eerste dag kocht mijn mam een automatische Canon camera (we herinneren ons het model niet meer) en deze camera was verantwoordelijk voor al de fotoherinneringen aan deze reis!

Het is opvallend dat de meeste foto’s genomen zijn zoals een kind de wereld ziet, namelijk naar boven kijkend. Ik vind het echt leuk dat het echt laat zien wie verantwoordelijk was de foto’s — mijn mam!

Door de jaren heen, ben ik elke keer dat ik het album met deze foto’s tegenkwam, verbaasd en opgewonden geweest door de herinnering aan deze mooie dagen! De kleuren, de karakters, de droom die uitkwam… Dat kan allemaal herbeleefd worden met deze foto’s!

written by maymosciaro on 2011-09-14 #lifestyle #canon #orlando #lomography #disney #netherlands #nederland #dutch #holland #analogue-lifestyle #nld #analoog #film-photos #verzocht #kindertijd
translated by gdc

More Interesting Articles