De laatste puntjes op de i.

1

Na maanden van zweten en hard werken is het nu echt zover! De camera’s staan op hun plek, de glasplaat is gezet en dus kan het papier van de ramen. De Lomography Gallery Store Amsterdam is bijna klaar!

Stukje bij beetje hebben we het mooie pand aan de Herengracht van een leeg gebouw naar een strakke Lomography Gallery Store getransformeerd. Van een nieuwe vloer tot onze unieke LomoWall, van de winkelvoorraad tot het selecteren van geschikt winkelpersoneel – alles is zorgvuldig tot in de puntjes geregeld. Hieronder zie je onze gloednieuwe storemanager Jos, ook hij staat te trappelen om te beginnen!

…en store crewmember Laura ook :)

…en Madri natuurlijk ook!

Vandaag is de grote dag aangebroken. De dag dat het werk voorbij is en we vanavond een supervet feestje kunnen gaan vieren in onze spiksplinternieuwe Nederlandse Lomography Gallery Store! Het bier staat al koud op ons te wachten.

Wanneer kom jij ons een bezoekje brengen om de geur van verse filmrolletjes en nieuwe camera’s op te snuiven? Natuurlijk ben je vanavond van harte welkom bij de opening van de store. Kan je er niet bij zijn? No worries – vanaf morgen is de winkel 7 dagen per week open.

We hebben d’r zin in!! Tot vanavond!

Lomografische groeten,
Team Lomography Nederland

PS: alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt met de Lomo LC-Wide in combinatie met de Instant Back+.

written by mrmaart on 2011-09-13 #news #lgs #nederland #dutch #holland #grand-opening-party #lomography-netherlands #amsterdam-opening #amsterdam-lomo #lomography-gallery-store-opening

One Comment

  1. pinkpix
    pinkpix ·

    SIKED!

More Interesting Articles