Tebing Keraton

This is my first time use medium format camera, also first time use Lomo Lubitel 166U with expired negative film Fuji NPS 160. I feel so happy with the close-up shoot. So this is the "Lomo T-22 triplet, 75 mm f/4.5"? I love this lens! :D

5 Comments

  1. hervinsyah
    hervinsyah ·

    ieu nu mi2ti na haratis, saatos janten trending topic na internet kadieu kudu mayar nya? aya artikel na na koran pr

  2. fadjaradiputra
    fadjaradiputra ·

    @hervinsyah bayarnya sih karena tebing keraton ternyata masih masuk kawasan tahura. jadi ya tiket itu bisa buat semua kawasan yang ada di tahura

  3. vespa66
    vespa66 ·

    eta wanian nu foto didinya teu sieun longsor hih.

  4. fadjaradiputra
    fadjaradiputra ·

    @vespa66 karna lobaan nu aya di dinya jadi sieun oge urang, jabaning leueur

  5. tiadipramiko
    tiadipramiko ·

    Sigana mah eta nu nangtung diditu teh bisa ngapung, jd teu sieun labuh ka handap

More photos by fadjaradiputra