Likes

 • Elijah Wood Shoots with the Lomo LC-A+

  written by alexandrak on 2009-08-10 #people
  Elijah Wood Shoots with the Lomo LC-A+

  This man needs no further introduction - acting in top-billed roles for films like 'Lord of the Rings' and 'Everything is Illuminated', Elijah Wood is no stranger to the limelight - Join us as we turn that around with our intimate gallery and interview with the Hobbit himself!

  37
 • Maak je eigen Splitzer voor de Diana Mini

  written by ariannapaloma on 2011-08-15 #gear #tutorials
  Maak je eigen Splitzer voor de Diana Mini

  Na een aantal maanden rondgelopen te hebben in de wonderlijke wereld van analoge fotografie, ben ik er eindelijk achter wat een Splitzer is. Helaas kwam ik er ook achter dat er voor de Diana Mini geen Splitzer te koop is, maar met een beetje fantasie had ik er in no time zelf één gemaakt!

 • Handige tip: draag je zonnebril!

  written by pete on 2011-08-15 #gear #tutorials
  Handige tip: draag je zonnebril!

  Het is zomer! Dat betekent zon, zonnebrillen en Lomography! Maar heb je er al eens aan gedacht deze dingen te combineren?

  1
 • Het rock'n'roll leven van amigos Go Back To The Zoo

  written by mrmaart on 2011-07-10 #people
  Het rock'n'roll leven van amigos Go Back To The Zoo

  We zijn vriendjes geworden met Cas, Bram, Teun, Lars en Remy. Wat begon met een Fisheye2 en Ringflash eindigde in iets heel anders. De mannen van Go Back To The Zoo hebben wederom laten zien dat ze een true Rock'n'Roll leven leiden. Waarom? Lees hier het interview met de bijbehorende plaatjes en ontdek zelf wat ze de afgelopen maanden hebben uitgespookt.