Affection

Playing around with Benli the toy poodle, spending the weekend

Photographer:
ekeupratama
Uploaded:
2017-11-06
Tags:
bokeh cafe cat dog fun girl mall pet toy poodle weekend
Camera:
Nikon FM2n
Film:
fuji industrial 100
City:
Jakarta
Country:
Indonesia
Albums:
Affection

9 Comments

  1. hervinsyah
    hervinsyah ·

    bahaya death timbunannya 8p eh eta vario chrome slide keu? meser dimana/ fresh or expired?

  2. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH haha nyobian kang sekali2, mun taun2 hareup pasti naek deui hargana..
    slide, meser di akun IG impossibleprojectid kang
    fresh, soalna pan pan karek produksi taun ieu si film na

  3. hervinsyah
    hervinsyah ·

    👌 btw tadi urg ningali na ig na pangaosna 195k nya keu? Hihi wasalam tadina urg rek meser d lowlight ngan ningali pangaosna sakitu aku mundur dulu deh 😢 mun cinestil meser d ditu oge keu? Btw asa lebar euy film slide awis d crossprocess

  4. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH haha enya kang, cinestill oge..
    flim slide di e6 mun lab lokal krg percaya euy jd teu terlalu hyg sih kang saya mah hehe
    kudu dtg2 isuk2 mun ka lowlight meh teu beakeun filmna

  5. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Wah kunaon teu percanten keu? Hipercatlab hade tah jaba mirah tibatan nu sanes kecuali maneh ngabandingkeun sareng angga permana nu nyeseh di USA tea xixixi oh kitu sip2 brarti beres cfd urg langsung k lowlight nuhun infona 👍

  6. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH hasilna sih kang..
    hahaha tah eta karek mun made in USA mah.
    siap kang, selamat berbelanja hehe

  7. hervinsyah
    hervinsyah ·

    keu kamari aya d lowlight aya variochrome nu pangaosna 165k n ngan urg poho teu naros ngaran lapakna mun si impossible project id emang arawis pangaos film2na haha ngan lengkap sih dan kamari urg asup ka bazaar teu mayar haha da euweuh petugas tiketna ngan sakeudeung sih langsung indit deui ka bdg air show. hade euy t4 na lowlight kamari di kiputih hanjakal euweuh acara sesi motret model atawa naon kitu mun bazar hungkul mah asa bosen ngantosan nepi ka peuting. mun nu di jkt kitu oge keu? bazar only euweuh acara nu sanesna?

  8. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH wah bedana 30rb euy..
    meuli naon wae kang kamari?
    hahaha enya teu aya momodelan kang, paling musik2 dj kekinian kitu mun nu di jkt kamari2 mah

  9. hervinsyah
    hervinsyah ·

    lowlight nu d jkt dj na awewe or batangan? mun batangan sarua keneh asa hoream wakakak urg ngan meser 2 rol e100g 120 expired 2008 150k rek meser film 135mm da teu boga kamera na syuwedih T_T bener euy keu cek maneh bakalan konsumtif haha komo lapak nu ngajaga na IGO kriting2 gitu haha bahaya euy rayuan spg na tadi na urg rek meser fuji instant ngan harga na awis euy tibatan jualan na si jun sareng aduh urg poho deui kamari lapak na urg stalking d ig aya nu ngicalan fuji instax 2 pak 152k pas kamari diteangan d lowlight euweuh ngan si IGO kriting eta nu icalan instax haha ngarayu meser stiker deui hadeuh geus karolot kieu jang naweun atuh neng haha duh baru keinget urg teu sempat moto di lowlight haha sial saking ku buru2 na bade ka airshow