This is your last chance to pre-order your Petzval Lens and get the special aperture plates included for free! With estimated delivery in August (or even sooner), don’t miss out on securing your picture perfect portrait lens!

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

I have no clue why the clue party pictures had such weird color vibes

kylethefrench This photo was shot on film. Taken by kylethefrench with a Lomo LC-A+ RL (available in our Online Shop) loaded with Kodak Gold 400 (35mm) film in New England, United States. These tags describe this photo: light, battery, and drama. Date: 2011-09. This photo can also be found in the album no clues.

13 comments

  1. dalairona

    dalairona

    I love this thing right here!!!

    almost 3 years ago · report as spam
  2. adzfar

    adzfar

    Great!

    almost 3 years ago · report as spam
  3. chemx

    good
    over 2 years ago · report as spam
  4. ctjam82

    ctjam82

    I love the colour ... what film did you use?

    over 2 years ago · report as spam
  5. anta

    anta

    I love surfing through the purple colour channel :)

    over 2 years ago · report as spam
  6. anta

    anta

    I love surfing through the purple colour channel :)

    over 2 years ago · report as spam
  7. cristinaheld

    cristinaheld

    ahhhhhmazing
    over 2 years ago · report as spam
  8. ogaio

    ogaio

    VERY beautifffull)

    about 2 years ago · report as spam
  9. kasiaroni

    kasiaroni

    love it!

    about 2 years ago · report as spam
  10. atruesdale

    Photo is a beaut'

    almost 2 years ago · report as spam
  11. priyankamehta13

    priyankamehta13

    This is amazing!

    almost 2 years ago · report as spam
  12. peacocksky

    peacocksky

    beautiful colours.

    almost 2 years ago · report as spam
  13. nindita03

    nindita03

    mind blowing!!

    3 months ago · report as spam