This is your last chance to pre-order your Petzval Lens and get the special aperture plates included for free! With estimated delivery in August (or even sooner), don’t miss out on securing your picture perfect portrait lens!

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
Why do you test me little one....

Why do you test me little one....

So my LC-A meter is either waff or my stop watch lies to me. I process all my own film and i have the temps and time down to a T! But when it comes to this camera and using a slide film that i Xpro it always blowouts! I even rate the film at 200ISO to purposely underexpose it and it still blows out! I think i may stick to c41 films in the LCA and leave the xpro to my EOS-1N that has a fantastic meter.

chilledvondub This photo was shot on film. Taken by chilledvondub with a Lomo LC-A loaded with Kodak Ektachrome E100VS film in Horsham, United Kingdom. These tags describe this photo: gomz, russian, ussr, 35mm, e100vs, ektachrome, kodak, xpro, lca, and lomo. Date: 2013-08. Time: Afternoon. This photo can also be found in the album Lomo LC-A vs Kodak Ektachrome E100VS.

3 comments

  1. onkel-m

    onkel-m

    Beautiful shot !!!

    11 months ago · report as spam
  2. chilledvondub

    chilledvondub

    @onkel-m thanks :)

    11 months ago · report as spam
  3. guitarleo

    guitarleo

    I got the same problem, LC-W and LC-A+ blowout with Xpro 100!!! I don't know why. especially taking shot on beach and sea, the result is just awful!

    11 months ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more