Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
Celebrating Film Photography Day 2013

Celebrating Film Photography Day 2013

Had a lomowalk around Bandung green areas together with @adi_totp @anggia @hervinsyah @spidey27 @taufik_rachman @vespa66. This album shocked me, these came out almost nothing although I've set the camera to 100ISO. Miserable!

istionojr This photo was shot on film. Taken by istionojr with a Lomo LC-A+ RL (available in our Online Shop) loaded with Kodak Ultramax 400 (35mm) film in Bandung, Indonesia. These tags describe this photo: cloud, park, orange, worldwide, ultramax 400, rl, lc-a, group, member, tree, flower, camera, celebration, lomowalk, gloomy, dark, thick, under, redscale, 2013, film photography day, indonesia, bandung, and istionojr. Date: 2013-04-12. Time: Morning. This photo can also be found in the album Film Photography Day 2013; Where's My Apricot?.

4 comments

  1. hervinsyah

    hervinsyah

    Ini juga under yang kirinya?

    over 1 year ago · report as spam
  2. istionojr

    istionojr

    @hervinsyah heeh pin, ga tau kenapa ini kesel sendiri hahaha. parno nya sih masalah lightmeter nih sama pertimbangan lain baru pertama kali nyobain ultramax 400 di redscale. udah seneng nungguin film selesai di cuci di sa tau2nya yang paling ditungguin film ini hasilnya tipis banget. :{

    over 1 year ago · report as spam
  3. hervinsyah

    hervinsyah

    @istionojr : Yog, kemaren saya nyecan ulang hasil dari ( SA http://www.lomograph(…)os/18190850 ) di ( pa haji http://www.lomograph(…)os/18190851 ). ternyata kalo color negative film bagusan pa haji (?)

    over 1 year ago · report as spam
  4. istionojr

    istionojr

    sebenernya kl nyeken itu harusnya bagusan sa karena dia make mesin scan khusus fuji sp-x000, kl di pak haji make flatbed (kecuali minta make noritsu nya). kayanya itu salah scan deh pin, masa mental warnanya jauh banget sih sa.

    over 1 year ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations