Community_cup_july_2014
0 : 5

Monday 12:00 CET to Tuesday 12:00 CET – Build 5 LomoWalls which represent your love for analogue – Reward: 5 Piggies

0 : 1

Tuesday 12:00 CET to Wednesday 12:00 CET – Write a blog entry about why you love analogue photography – Reward: 5 Piggies

0 : 50

Wednesday 12:00 CET to Thursday 12:00 CET – Upload 50 Photos - Reward: 5 Piggies

0 : 1

Thursday 12:00 CET to Sunday 21:00 CET – Who do you think will win the huge climax to the football fiesta in Brazil? Take a lucky strike and make your guess in our magazine article - Reward: 10 Piggies

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
underwater mistakes

underwater mistakes

....so, im pretty sure the cause of these photos being all messed up is due to the lc-a's batteries being dead. the roll i shot after this was blank and the roll after that i noticed they were dead and finally changed them. so maybe the shutter was just barely opening enough, and this film is fast enough that some images were barely still captured? either that or it's bunk old film. what do you think? really sucks too because now it's getting too cold to go to the pool, this was kind of the last hurrah!

traaaart This photo was shot on film. Taken by traaaart with a Lomo LC-A+ RL (available in our Online Shop) loaded with Kodak Ektapress 1600 film in Greensboro, NC, United States. These tags describe this photo: mess up, whoops, mistake, no batteries, xpro, krab, pool, dark, and grain. Date: 2012-09-09. Time: Afternoon. This photo can also be found in the album Underwater Ektapress 1600 Dead Batteries.

No comments yet, be the first

Where is this?

Nearby popular photos – see more