Petzval_preorder_header_kit

Now Available for Pre-Order - First Come, First Served

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
HELP!!

HELP!!

This is my first foray into X Pro and I must admit I was very disappointed when I opened my prints this morning. There are a few that are belters (Lidl's) but I would like HELP from X PRO experts. I've done a bit of wee research and looked at the negatives which have ll the detail and are not blown out. I forgot to tell the lab not to colour correct. Is this why they are like they are? Any opinions or experience of the same would be great. But in Lomo culture making this mistake has led to a couple of cracking shots.

blanches_nickelodeon This photo was shot on film. Taken by blanches_nickelodeon with a chinon cx loaded with Kodak Elitechrome EBX film (available in our Online Shop) in The Black Isle, United Kingdom. These tags describe this photo: auto, colour, correct, color, xpro, cross, process, slide, scotland, and highlands. This photo can also be found in the album x pro HELP please!.

5 comments

  1. blanches_nickelodeon

    blanches_nickelodeon

    Thanks for all the Lomo Love Likers!!

    over 1 year ago · report as spam
  2. simonesavo

    simonesavo

    Great!!!!

    over 1 year ago · report as spam
  3. blanches_nickelodeon

    blanches_nickelodeon

    @simonesavo Thanks. Looking forward to looking through your pics.

    over 1 year ago · report as spam
  4. jaalvarez

    jaalvarez

    Great!!

    over 1 year ago · report as spam
  5. koduckgirl

    koduckgirl

    Love this one! Cheers and thanx for your recent visit(s) and like(s)!! Kdg

    over 1 year ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more