Community_cup_july_2014
0 : 5

Monday 12:00 CET to Tuesday 12:00 CET – Build 5 LomoWalls which represent your love for analogue – Reward: 5 Piggies

0 : 1

Tuesday 12:00 CET to Wednesday 12:00 CET – Write a blog entry about why you love analogue photography – Reward: 5 Piggies

0 : 50

Wednesday 12:00 CET to Thursday 12:00 CET – Upload 50 Photos - Reward: 5 Piggies

0 : 1

Thursday 12:00 CET to Sunday 21:00 CET – Who do you think will win the huge climax to the football fiesta in Brazil? Take a lucky strike and make your guess in our magazine article - Reward: 10 Piggies

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

2 comments

  1. jael

    jael

    it's the scanner, I have the same problem sometimes. It's because of the sprocket holes.

    over 2 years ago · report as spam
  2. xbalboax

    xbalboax

    i figured i gotta play with the scanner some more get the hang of it. im sure theres a setting somewhere to fix it

    over 2 years ago · report as spam

First 2 rolls with my Sprocket Rocket, scanned with my new Canon CanoScan 9000F not sure im happy with the results. Not sure if its the scanner thats giving me these blue colors.

xbalboax This photo was shot on film. Taken by xbalboax with a Lomography Sprocket Rocket (available in our Online Shop) loaded with Agfa CT Precisa (35mm) film (available in our Online Shop) in New York, United States. These tags describe this photo: sprocket, rocket, slide, film, xpro, scan, new, and york. This photo can also be found in the album Sprocket Rocket Rounds 1 and 2 .