Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
My friend Kara

My friend Kara

One day I decided to do doubles with myself. Forgot to adjust the ISO setting to a higher stop ( or should be 400 in this case) and I don't know what happened but my first layer are not even showing up in most of the shots ha! Oh man...but anyways...that's how it goes sometimes :)

grazie This photo was shot on film. Taken by grazie with a Lomo LC-A+ (available in our Online Shop) loaded with Fuji Sensia 200 film in Los Angeles, CA, United States. These tags describe this photo: doubles, failed, green, fuji sensia, xpro, x-pro, cross process, cross processed, bright, summer, lomo, lomography, film, 35mm, and lc-a. Date: 2011-07. This photo can also be found in the album Failed doubles with graziella :) ( doubles with myself)- LC-A+ and Fuji Sensia 200.

6 comments

  1. cc-in-paris

    cc-in-paris

    these don't look so bad... pretty cool, actually!

    over 3 years ago · report as spam
  2. vici

    vici

    ya know....for my first album with the LCA+, I used 100 film and did that whole exposure compensation thing for the doubles and none of them turned out. The next roll of 100 film, I ignored the exposure, and shot doubles freely with rating at 100, and they turned out very well. Go figure.

    over 3 years ago · report as spam
  3. b0rn2b1ush

    b0rn2b1ush

    i completely mess up with the ISO settings too, sometimes intentionally just to see what results i get. you have some nice pics here, grazie... cheerio!

    over 3 years ago · report as spam
  4. rene4

    rene4

    great album! I love the colors! ^.^

    over 3 years ago · report as spam
  5. ivan_the_terrible

    ivan_the_terrible

    Woah. Beautiful

    over 3 years ago · report as spam
  6. radiocarroty

    radiocarroty

    cool!!!

    about 3 years ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations