This is your last chance to pre-order your Petzval Lens and get the special aperture plates included for free! With estimated delivery in August (or even sooner), don’t miss out on securing your picture perfect portrait lens!

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
First few LC-A rolls then it broke down

First few LC-A rolls then it broke down

I managed to get my hands on a used LC-A, not too expensive, but it turned out to be semi broken. The first developed roll came out totally blank (probably a battery problem). So I tried to reuse another roll that I used during the same time, but it turned out as really weird doubles. On top of that, it was one of the first rolls I developed myself, and I think the chemicals were too hot. But its always hard to know, using a camera I´m not used to, cross-processing and expired film. The last roll was better. My scanner still have issues recognizing the cross-process. I need to find out how I switch of the automatic settings. Its not easy. the scanner is quite old, and it is on Spanish language, and I don´t even know how to change that.

worried_shoes This photo was shot on film. Taken by worried_shoes with a Lomo LC-A loaded with Fuji Sensia 400 film in Malmö, Sweden. These tags describe this photo: homeprocessed, x-pro, green, tetenalc41kit, and selfdeveloped. This photo can also be found in the album First and last of my poor used LC-A .

1 comment

  1. djramsay

    djramsay

    nice

    over 1 year ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations

This photo has been submitted to these competitions