Petzval_header_october_2014_en
Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
Rase gayat ngan roll pertama

Rase gayat ngan roll pertama

selepas mengumpul duit untuk membeli camre film. aku berjaya jugak beli holga 135, pada asalnya, nak beli LC-A+, tapi apa kan daya, wang x mencukupi... beli holga kat Jusco Tebrau, mahal nak mampus, tapi dah nak sgt, beli jerk ar... try nak runding harga, tapi x dapat... masa tuh, aku ajak kawan aku, fariq, g jusco tebrau, taman beli... lepas beli, terus gerak dataran Johor Bahru. start shot beberapa frame. 1 minggu dah abis kan 1 roll film... ngan rasa yg lebih teruja, cuci ngan harapan, dapat tgk gambar yg cantik2... dan hasil nya, wah, sgt2 best... semenjak dari tuh, aksi2 bereksperiment bertambah2.... dan makin byk aku shot...

fad This photo was shot on film. Taken by fad with a Holga 135 loaded with Fuji Superia 400 (35mm) film in Johor Bahru, Malaysia. These tags describe this photo: 135, holga, roll, and first. Date: 2010-03. This photo can also be found in the album My first Film(Holga135).

No comments yet, be the first

Where is this?

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations