Rase gayat ngan roll pertama

selepas mengumpul duit untuk membeli camre film. aku berjaya jugak beli holga 135, pada asalnya, nak beli LC-A+, tapi apa kan daya, wang x mencukupi...
beli holga kat Jusco Tebrau, mahal nak mampus, tapi dah nak sgt, beli jerk ar...
try nak runding harga, tapi x dapat...
masa tuh, aku ajak kawan aku, fariq, g jusco tebrau, taman beli...
lepas beli, terus gerak dataran Johor Bahru.
start shot beberapa frame.
1 minggu dah abis kan 1 roll film...
ngan rasa yg lebih teruja, cuci ngan harapan, dapat tgk gambar yg cantik2...
dan hasil nya, wah, sgt2 best...
semenjak dari tuh, aksi2 bereksperiment bertambah2....
dan makin byk aku shot...

10 Comments

  1. ubmba04jp1
    ubmba04jp1 ·

    very nice color!! I love the contrast between the yellow building and the blue sky!

  2. fad
    fad ·

    thx
    X)

  3. superloqy
    superloqy ·

    wow. tak sangka superia boleh dapat hasil saturated mcmni

  4. fad
    fad ·

    time tuh petang, pukul bape, leh tgk kat jam tuh, hahaha. 1st roll aku, x tau ar mcm mane leh dapat kale mcm tuh...

  5. quaisoir
    quaisoir ·

    WOW BIRU NYER FAD!!

  6. 4u2c
    4u2c ·

    Wow, that colours are really bright. I love it.

  7. carolinep008
    carolinep008 ·

    love the color contrast!

  8. george97
    george97 ·

    I <3 this

  9. adash
    adash ·

    Amazing saturation!