Rase gayat ngan roll pertama

selepas mengumpul duit untuk membeli camre film. aku berjaya jugak beli holga 135, pada asalnya, nak beli LC-A+, tapi apa kan daya, wang x mencukupi...
beli holga kat Jusco Tebrau, mahal nak mampus, tapi dah nak sgt, beli jerk ar...
try nak runding harga, tapi x dapat...
masa tuh, aku ajak kawan aku, fariq, g jusco tebrau, taman beli...
lepas beli, terus gerak dataran Johor Bahru.
start shot beberapa frame.
1 minggu dah abis kan 1 roll film...
ngan rasa yg lebih teruja, cuci ngan harapan, dapat tgk gambar yg cantik2...
dan hasil nya, wah, sgt2 best...
semenjak dari tuh, aksi2 bereksperiment bertambah2....
dan makin byk aku shot...

Photographer:
fad
Uploaded:
2010-09-14
Tags:
135 first holga roll
Camera:
Holga 135 (available in our shop)
Film:
Fuji Superia 400 (35mm)
City:
Johor Bahru
Country:
Malaysia
Albums:
My first Film(Holga135)