The World’s Most Creative Instant Camera: Now Available For Pre-Order

Header
Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

My LCA+ broke during my travel to NZ. I shot 7 rolls with it and when I processed them I saw that there were only a few correct shots per roll.... :(( The shutter doesn't open anymore and when it opens the shots are truly underexposed. I could save some of these shots, here they are.... Strangely, these long exposure shots worked well....

vicuna This photo was shot on film. Taken by vicuna with a Lomo LC-A+ (available in our Online Shop) loaded with Lomo X-pro (35mm, 200 iso) film in Auckland, New Zealand. These tags describe this photo: x-pro, green, skytower, city, night, night shot, long exposure, skyline, colors, and noturno. Date: 2010-07. This photo can also be found in the album NZ - LCA+: the saved shots.

2 comments

  1. herbert-4

    herbert-4

    BTW, my LC-a begins underexposing when the batteries are low, and it eats batteries at about 8-10 rolls per set, depending on how many night photos (the electromagnets have to hold the shutter blades open longer). Did you try changing batteries?

    almost 4 years ago · report as spam
  2. vicuna

    vicuna

    But curiously the LCA works well with long exposures, but not the normal ones! And the batteries are almost new....

    almost 4 years ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more

This photo has been submitted to these competitions