Community_cup_july_2014
0 : 5

Monday 12:00 CET to Tuesday 12:00 CET – Build 5 LomoWalls which represent your love for analogue – Reward: 5 Piggies

0 : 1

Tuesday 12:00 CET to Wednesday 12:00 CET – Write a blog entry about why you love analogue photography – Reward: 5 Piggies

0 : 50

Wednesday 12:00 CET to Thursday 12:00 CET – Upload 50 Photos - Reward: 5 Piggies

0 : 1

Thursday 12:00 CET to Sunday 21:00 CET – Who do you think will win the huge climax to the football fiesta in Brazil? Take a lucky strike and make your guess in our magazine article - Reward: 10 Piggies

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

如何使用 Windows Live Movie Maker 來製作影片

Lomokino 讓 35mm 電影攝影變得可能了!只要透過影片剪輯,不管是正片的濃烈、反轉片的浪漫、或是黑白片的復古,都能在你手中巧妙的呈現!任何一卷 35 底片可拍下 144 格的逐格動畫,想好劇本了嗎?開始囉!

如何使用 Windows Live Movie Maker 來製作影片

這非常的簡單,只要跟著以下幾個步驟就可以了:

安裝 Windows Live Movie Maker

  1. 如果你的電腦中沒有 Windows Live Movie Maker ,請先在網路中搜尋並下載它。
  2. 當瀏覽器開啟,按下Download Now ,並且將檔案存在你的電腦中。
  3. 點擊下載的檔案,並且開始安裝
  4. 你可以選擇不要安裝部分軟體,你只需要 Photo Gallery 與 Movie Maker 這兩個程式來製作 LomoKino 的影片。
  5. 安裝的過程會花掉你一些時間,端看你的連線速度。

製作你的 LomoKino Movie

  1. 當安裝完畢,在程式列表中找到它並打開 Windows Live Movie Maker
  2. 按下右邊的視窗,並且瀏覽你的 LomoKino 照片,一邊按著 shift 鍵一邊挑選照片,或是按下Ctrl + A 全選。
  3. 到 Edit 選項,並輸入 0.25 在時間速度控制上(這是可輸入的最慢影片速度)
  4. 到 Project 選項,並選擇 16:9 的影片比例 – 上傳時,寬螢幕(16:9) 的黑邊將比標準尺寸(4:3)小一些
  5. 你可按下左方的 play 鍵來預覽你的影片
  6. 到 Home 選項,並為你的影片存檔 – 選擇 predefined ,為它命名然後存檔
  7. 開始存檔,完成之後,你就可以開始播放你的電影

把 analogue 態度帶回 21 世紀的電影, LomoKino 用 35mm 底片,拍攝出獨特、創意電影的最佳 Lomography 相機。快到 Microsite, 一探究竟;或是觀看這段 影片 ,今天就開始 analogue 電影旅程!

written by shhquiet and translated by shanti929

No comments yet, be the first

Read this article in another language

The original version of this article is written in: English. It is also available in: Spanish, Italiano, Português, ภาษาไทย, 日本語, Deutsch, 中文(繁體版), Nederlands, Français & 한국어.