Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Maak kennis met de La Sardina Moonassi camera's

Met veel trots introduceren wij de 2 twee nieuwste modellen van de La Sardina familie: de Moonassi-edities. Laat je verrassen door de onwaarschijnlijke allure van de Moonassi Whisper en Moonassi Dream.

De La Sardina Moonassi Dream en La Sardina Moonassi Whisper

Een nieuwe La Sardina-sensatie

Versierd met de zwart-wit-illustraties van grafisch kunstenaar Moonassi lijken deze camera’s uit een wereld te komen waar fantasie geen grenzen kent. Scoor een van deze beauties van sardineblikjes in een van de Lomography Gallery Stores of in de Online Shop.

Koop hier je Sardina Moonassi Dream-editie | Koop hier je Sardina Moonassi Whisper-editie Whisper

Moonassi is de ultra-getalenteerde artist Daehyun Kim uit Korea. Wil je meer over hem en zijn werk ontdekken, ga dan naar zijn website: http://www.moonassi.com/.

Maak je klaar om koers naar zee te zetten met de nieuwe La Sardina collectie! Deze 35mm camera’s zijn uitgevoerd met een spectaculaire groothoeklens, meervoudige belichting mogelijkheden en een handige terugdraaihendel – alles wat je nodig hebt voor maximaal analoog fotografieplezier! Bestel nu je eigen La Sardina camera!

written by shhquiet and translated by s0y

No comments yet, be the first

Read this article in another language

The original version of this article is written in: English. It is also available in: Türkçe, 한국어, Československy, 中文(繁體版), Deutsch, ภาษาไทย, 日本語, 中文(繁體版), Français & Spanish.