Lomoinstant_en
Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Een sneak preview van de Grand Opening Movie

Iedereen die gisteren op het feestje aanwezig was heeft hoogstwaarschijnlijk Vera met haar mega Lomo-film-camera wel zien rond bouncen. Misschien heeft ze jou met je vrienden wel gefilmd! Hier is de trailer van de Grand Opening Movie!

Onze Nederlandse Lomo Amigos Sjaak & Nout zijn as we speak bezig met de editing van de Grand Opening Movie. Zij zijn pro filmmakers en maken de meest hilarische filmpjes. Dus één en één is twee dachten wij. Dit is alvast de een voorproefje van wat komen gaat. Geniet en maak je borst maar nat voor een flinke dosis Sjaak&Nout humor!

written by mrmaart

No comments yet, be the first

Read this article in another language

This is the original article written in: Nederlands. It is also available in: English.