Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Finally, We're Online - Feedback Please!

After some hard weeks of programming and designing, we are finally online with our newest version of Lomography.com. Take a look around and please let us know of any bugs and your requests or ideas in the comments. As usual we are happy to hear from you. Thanks for your patience today, read all of you guys and girls tomorrow.

After some hard weeks of programming and designing, we are finally online with our newest version of Lomography.com. Take a look around and please let us know of any bugs and your requests or ideas in the comments.

As usual we are happy to hear from you. Thanks for your patience!

written by recurving

107 comments

  1. mandashitley

    mandashitley

    The comment/rate should be on top, not the share button

    I'm sure we will all use the comment button a lot more than the share button

    over 5 years ago · report as spam
  2. ndroo

    ndroo

    Agree. The comment/rate should be the default instead.

    Btw ... there seems to be problems with the Lab. Doesn't show the tick when an album is selected and nothing loads in 'Selection'.

    over 5 years ago · report as spam
  3. majorted

    majorted

    I agree with the two comments below. Also, why has the liked feature been so diminished? Before it was a major part of a photo's feedback, now it looks like a side note.

    over 5 years ago · report as spam
  4. majorted

    majorted

    The other major problem I see is the site seems to randomize the order of the photos in the albums: when I check in the lab it says theyre in the order I made. I go back to the albums, and theyre still mixed up; could we get this fixed???

    over 5 years ago · report as spam
  5. mandashitley

    mandashitley

    I agree with the like feature comment. Also I've noticed that when you're looking at someone's album it no longer shows the count of photos (1/25) ... That was helpful, I hope it comes back.

    over 5 years ago · report as spam
  6. mandashitley

    mandashitley

    The lab looks really awkward. I think someone already said the lab is weird, it's true. It's very weird. You can't tell when you've clicked something except for on the right side your tags and info show up. Other than that I have had no luck getting lab to work for me.. I think I was going to say something else as well.. I love the size of the pics especially for panoramic and instax pics. Looks great. Oh yes, I was going to say that the pictures are certainly random. Sorry for all the comments.

    over 5 years ago · report as spam
  7. halfawakehaiku

    halfawakehaiku

    I agree love the size of hoizon photos and that all my articles are listed. recent entries on the magazine are mixed up with old ones tho.

    over 5 years ago · report as spam
  8. icuresick

    icuresick

    I could still see the "Register" button even when I'm already logged in.

    over 5 years ago · report as spam
  9. breakphreak

    breakphreak

    1. Comment/Rate and Share Article are kinda tabs that occupy the same place to save space. However, they are totally unrelated, usually "comment" is the text area (that should be visible by default - to encourage people to contribute their comments) and "Share" is usually a small button somewhere else. There can be even a toolbar like "Share | Like | Tweet" (3 buttons).

    over 5 years ago · report as spam
  10. breakphreak

    breakphreak

    2. http://beta.lomograp(…)breakphreak - if I press "More activity" and then press on some picture then I am transferred to see that picture. However, after pressing "back" the "Load More activity" state is _not_ kept in the session, so that I'll see only the first bunch of "Activity" strip.

    Also, a good design idea is that if you have the "more" button, you should have "less" button as well (the opposite one).

    over 5 years ago · report as spam
  11. breakphreak

    breakphreak

    3. Same like (1) but about photos in the photo album

    over 5 years ago · report as spam
  12. breakphreak

    breakphreak

    4. Tried to click on "Settings" (http://beta.lomograp(…)m/user/edit) but was redirected to 404 Not Found page.

    5. Any chance to get e-mail notifications about the happening in my "Activity" strip? (Also it's written "LoadMoreActivity" - better to have a button like "Show More")

    6. Any chance to link the activity to Facebook (just like flickr)? When I upload something to Flickr, it is shown in the facebook, so my curious facebook friends can come to flickr and see it. Why not making them to come to lomography.com? :)

    over 5 years ago · report as spam
  13. breakphreak

    breakphreak

    7. the "Want to post something in event|blog|location" refers to some wrong parameter in the session. Reading this article (http://beta.lomograp(…)back-please) I've seen "Want to post something in EVENTS" (not it blog, that's a bit confusing, because "Magazine » BLOG » Finally, We're Online - Feedback Please!" is written). But when I've got to THIS page again (after seeing some location), I see "Want to post something in LOCATIONS". Also, you might want to unify the GUI elements per user action type to make the site more usable and user-friendly. Why "Leave comment" is a button and "want to post in..." is a link? (more examples could be given :)

    over 5 years ago · report as spam
  14. azurblue

    azurblue

    Hi ! Just give a glance this morning at the new site : first, it is very long, second I can't see all the pics...

    over 5 years ago · report as spam
  15. lomodirk

    lomodirk

    looks nice, but my Horizon (404) and Samuraix3.0 ("does not exist") albums don`t work and I agree with halfawakehaiku

    over 5 years ago · report as spam
  16. hewzay

    hewzay

    Looking good lomo crew....I like it a lot. The change over did seem to affect my password though...made me need to use capitals letters to log in.

    over 5 years ago · report as spam
  17. mephisto19

    mephisto19

    i prefere having access to comment/rating-box rather than to share an article... and what is about the direction of the entries? wasn't there a vote long ago? some keyimages of albums changed. it is good to have more shots open in photo-section

    over 5 years ago · report as spam
  18. jaminsemirang

    jaminsemirang

    happy to have you back. I can not wait to check and surf, hahaha, hope every little things goes well, congrats!

    over 5 years ago · report as spam
  19. oldskool_rider

    oldskool_rider

    i dont like how it jumbles up the order of shots in your albums, so you cant have the one you want as the key image for that album.

    over 5 years ago · report as spam
  20. oldskool_rider

    oldskool_rider

    oh, and where's my avatar gone?
    i tried to re-upload it and it wont let me

    over 5 years ago · report as spam
  21. -a-l-b-e-r-t-o-

    -a-l-b-e-r-t-o-

    the most important thing...I CANNOT SEE ANY PICS...(internet explorer 7)...blog entries are not in chronological order...

    over 5 years ago · report as spam
  22. -a-l-b-e-r-t-o-

    -a-l-b-e-r-t-o-

    the default should be the comment - rate this article box

    over 5 years ago · report as spam
  23. halfawakehaiku

    halfawakehaiku

    agrees with alberto also some photos that were commented on turn up empty when you click on them.

    over 5 years ago · report as spam
  24. jaalvarez

    jaalvarez

    I´m trying to upload a lomolocation ...
    The screen says:
    # TODO create.html.erb
    I can wait, of course !!!!
    Congratulations for the GREAT job you are doing!!!!

    over 5 years ago · report as spam
  25. -a-l-b-e-r-t-o-

    -a-l-b-e-r-t-o-

    When i click on an album after i can see just the preview of the first picture...and then when i click on it, i'm not able to see it...

    over 5 years ago · report as spam
  26. pila_

    pila_

    we can't register any user or migrate account!

    over 5 years ago · report as spam
  27. pila_

    pila_

    Comments on my photos that were written over the past 2 days have gone..

    over 5 years ago · report as spam
  28. thaiseb

    thaiseb

    The new version is veryyyy slow I think. The pictures take a very long time to appear.

    over 5 years ago · report as spam
  29. magdalenagabriela

    magdalenagabriela

    the "selection" site in lab won't load:( and I can't see my avatar, although it appears in album.

    over 5 years ago · report as spam
  30. jrjw

    jrjw

    ditto about the comment/rate box. i have never ever used one of those "share" things...
    and in the case of the magazine, wouldn't it make more sense to have this box below the comments so i can see the most recent comment directly above, without having to scroll up to the top to post a message and then down again?

    and as others have mentioned, i thought the "chronological order" won the vote ages ago - why are you reversing this to the illogical backwards format??

    over 5 years ago · report as spam
  31. vicuna

    vicuna

    Well, first of all, the global design is improved, and I like the fact that all contributions are written on my home, even if they're not in chronological order (what order is it??)

    I can't tell many things about lab and albums because it needs a lot of time to load and my computer starts to heat and the ventilator gets on....... :(((( but I noticed that the pictures in the albums aren't anymore in the order I wanted, ... :(( And in the "activity" section, the pictures "liked" or "commented" aren't showing up... and I'm missing the numbers of the pics in the albums...

    Then, as others, I think the "comment/rate" should be the default setting, not the "share"... and as mephisto says, about the order of comments (top= recent comments) was submitted to a vote to have the chronological order (top= older comments) and now it's reversed...

    These are really just my first impressions, must have a closer look to all the new features, but it's really slow by now.... but I'm sure that all this will be fixed very soon! :)))

    over 5 years ago · report as spam
  32. vicuna

    vicuna

    I like the new banners on the top pages (cool to see new banners...;) and it's really cool to have much more photos in the "most popular" photo section... :)))

    over 5 years ago · report as spam
  33. vicuna

    vicuna

    bigger thumbnail pictures for the different magazine entries are cool too! :)

    over 5 years ago · report as spam
  34. mephisto19

    mephisto19

    ì have no access to new uploaded pictures and it is veeeeery slow

    over 5 years ago · report as spam
  35. breakphreak

    breakphreak

    8. the "search magazine" and "What are you looking for" text lines that we are supposed to type our search terms in => those text lines are NOT auto-cleaned/auto-selected upon receiving a focus. Moreover, the "search magazine" text cannot be selected at once, so every time I need to type the text in I need to use the "delete" button to clean that text. Yep, still looks like a beta testing stage :)

    over 5 years ago · report as spam
  36. eyecon

    eyecon

    I like what I see, but there seems to be still some bugs to be fixed.

    over 5 years ago · report as spam
  37. eyecon

    eyecon

    ....and it is still superslow.

    over 5 years ago · report as spam
  38. inotion

    inotion

    hmmm...
    i have problem with my lab too.

    over 5 years ago · report as spam
  39. rater

    rater

    Do not have much time right now to explore the new web, but here are two comments:

    With at least one of my albums, when I click on it i get a page with message: The page you were looking for doesn't exist.

    Also, the comment/rate feature should be default, not the share as we use more the former than the latter... I think this is a common feel with other lomographers.

    Nice thing to get more photos in the photos section!

    over 5 years ago · report as spam
  40. rater

    rater

    Oh, and photos take a long time to load! Even the thumbnails!

    over 5 years ago · report as spam
  41. lomodirk

    lomodirk

    Lab: uploading seems to work but I can`t see which folders are selected (check is missing) and I can`t open "selection". But beta is faster than hours before ;)

    over 5 years ago · report as spam
  42. halfawakehaiku

    halfawakehaiku

    I cant submit photos to the rumbles. the submit tab doesn't have any option to upload photos

    over 5 years ago · report as spam
  43. dogma

    dogma

    After changes in DB key images of all my albums are massed up. Should i change them back or they will be fixed automatically?

    over 5 years ago · report as spam
  44. xbalboax

    xbalboax

    besides the site running slow, im pretty happy with it, i agree that comments should be on the bottom of the page. love how the horizon shots look now. gonna start testing, will let you know.

    over 5 years ago · report as spam
  45. thaiseb

    thaiseb

    I don't have access to new uploaded pictures.

    over 5 years ago · report as spam
  46. deff1

    deff1

    Really liking all the new features on the site, fantastic! Only one thing, sometimes when you click on a album you get a message saying it does'nt exist. apart from that i like everything!

    over 5 years ago · report as spam
  47. vicuna

    vicuna

    The size of the pictures as shown in the albums, specially the Horizon ones, is really great!!

    over 5 years ago · report as spam
  48. rater

    rater

    I have to agree... the new size of the Horizon photos is awesome!

    over 5 years ago · report as spam
  49. mephisto19

    mephisto19

    the style of the letters changed.... sometimes. it is harder. i prefere the softer version

    over 5 years ago · report as spam
  50. bongofury

    bongofury

    where's my avatar ? i tried to re-upload it and it wont let me

    over 5 years ago · report as spam
  51. xbalboax

    xbalboax

    error: server does not respond - when uploading photos

    over 5 years ago · report as spam
  52. mephisto19

    mephisto19

    i like the new upload function and that you can filter more than one tag the same time BUT it always goes back to all shots and does not leave the filter, so i have to filter again and again after submitting a shot

    over 5 years ago · report as spam
  53. hhjm

    hhjm

    new beta very slowly some pics in my competitions , activity disappear!!!!! can't upload my avatar too.

    over 5 years ago · report as spam
  54. lizzsunn

    lizzsunn

    I like the look, but I can't see any pictures, the site is super slow, my lab is messed etc. etc.
    over 5 years ago · report as spam
  55. disdis

    disdis

    I like a lot the new layout. It's more useful but... as always there's a "but", a lot of pictures and avatars cannot be seen. Even I cannot change my settings or upload new pictures.

    over 5 years ago · report as spam
  56. xbalboax

    xbalboax

    i cant create albums or add location info to the photos in the lab

    over 5 years ago · report as spam
  57. trash-gordon-from-outer-space

    trash-gordon-from-outer-space

    I am still missing the possibility to search for tags just in my own home. Or have I overlooked a way to do this?

    over 5 years ago · report as spam
  58. cinzinc

    cinzinc

    it's taking forever just to organize the photos i've just uploaded. Would've been nice to add the shop section in this site rather than being redirected to shop.lomography.com. What else? Let's just see after a few more days.hehe.

    over 5 years ago · report as spam
  59. xbalboax

    xbalboax

    it seems like the albums get created but the photos dont move into them when selected. btw im using safari and firefox to check the site

    over 5 years ago · report as spam
  60. eggzakly

    eggzakly

    Like so many others, my avatar seems to have gone missing. I was able to upload pictures in my lab, but unable to select any albums.

    over 5 years ago · report as spam
  61. maddyoulook

    maddyoulook

    a ton of my photos are x's now..

    over 5 years ago · report as spam
  62. mandashitley

    mandashitley

    I know I have already left plenty of comments and that a lot of this stuff is being repeated, and I'm sure you guys will make your way to fixing things as fast as you can, but I have to agree with some..
    --
    I see that you have already changed the default setting to be Comment/Rate... THANK YOU!! I am already very much relieved.
    --
    The smaller size of the Ads on the top of pages is hard for me to get used to but when they were bigger it annoyed me to no end! So I am sure that will also grow on me (although I thought the old ads looked nicer [no offense to the persons who created these]).
    --
    Almost no albums/links to albums are working for me (some do but it is very random). Right now I can't click on any photos, they do not load at all anymore. I mean, everything on the photo page loads except for the photo. (mozilla I love you, my internet died in the middle of typing this and it is all here when I get back on). I haven't even bothered uploading or trying to fiddle with my lab, I don't think it would be worth the troubles right now so I am waiting it out. :/ o.0 :(
    --
    I do like how you've changed the order on the Photos page, The popular/recent uploads/submissions being on top and the tags/camera/film/location underneath.
    --
    I agree with the comment about having to delete the contents of "search magazine" before you can type (but that only happens if you don't click and immediately type what you want there, if you click it in a wrong way that is when it doesn't work properly)
    --
    What else... I wish there were an easier way to get to Lab. Maybe it could go Lomograpghy | About | Shop | Photos | Mag | Homes | Lab? Or Maybe where it says "Hello mandashitley | *settings | logout you could add a link to lab there? Idk I just wish I didn't have to go to my home/homes to get to the lab. (my home/homes page takes a while to load sometimes so I'd like to be able to bypass that)
    --
    One more thing, I also agree with the reversed order of the comments, I liked it much better the old way, It is a bit confusing now, and you have to scroll to the bottom to leave a comment anyway. (I think I liked it better the old way than the suggestion of putting the comment box at the top)
    --
    You guys are doing a fantastic job, keep it up, we love you for it (even though it's a bit rough right now).

    over 5 years ago · report as spam
  63. hhjm

    hhjm

    Can't delete selected albums(0 images) its shown Something went wrong!!!!

    over 5 years ago · report as spam
  64. butchcomer

    butchcomer

    The albums & photos in my home are not viewable. Everything just seems to be x's right now. I hope everything gets fixed soon. Other than that, I think it's going to be fine.

    over 5 years ago · report as spam
  65. janette

    janette

    Oh Sorry, I should have posted my comment here and not on the news feed. I can't see any pictures in my Beta Home, just the shell!
    Big lomo love
    janette :-(

    over 5 years ago · report as spam
  66. halfawakehaiku

    halfawakehaiku

    When I'm logged in I cant view my own photos An error message comes out. Like the one I submitted for the Matador rumble for example. But when I'm not logged in the image displays correctly,

    over 5 years ago · report as spam
  67. xbalboax

    xbalboax

    Service Temporarily Unavailable

    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

    Apache/2.2.9 (Debian) Server at beta.lomography.com Port 80

    i get this when i try to search the blog, go to the competitions 2 and when i go past page 4 on the blog page.

    over 5 years ago · report as spam
  68. eggzakly

    eggzakly

    Ok, I was now able to organize the photos I uploaded last night into albums, but it seems like it's no longer possible to pick which photo to use as thumbnail. The thumbnail that was randomly chosen for my new album was vertical and very long and completely illegible on the public feed. Also, still having avatar-problems (obviously :)

    over 5 years ago · report as spam
  69. hhjm

    hhjm

    Can't go my home after login with my account.

    over 5 years ago · report as spam
  70. migueld

    migueld

    testing on firefox:
    1. my key images for album thumbnails all got reset! lots of work ahead for me...
    2. thumbnail-size images are coming up way slow.
    3. the 'loadmoreactivity' state isn't saved when i hit the back button, so i have to keep hitting the loadmoreactivity button again just so i can go back to where i was
    4. hitting 'settings' on my home leads me to an error 404 page
    5. lab works fine!
    6. # TODO create.html.erb shows up if i want to submit a location, film, event, or blog entry (in fact in most parts of the magazine that have a submit function this little ditty shows up)
    7. clicking on a tag redirects me to a 'missing page' and searching a tag is kind of useless right now

    over 5 years ago · report as spam
  71. jco405

    jco405

    I love not having to resize all of my images! And I'm so glad I can upload more than five at a time. Thanks!
    over 5 years ago · report as spam
  72. kylewis

    kylewis

    OH! I do so hate moaning but I cant see my photos and especially ALL the recent uploads. Even when I open my old albums I get the wheel of death or a ? for my effort. This is so cumbersome now as a site, I read below that some can upload more than one pic 5?! I cant what is that about?
    It's great not having to resize everything but if it means waiting this long it is not worth it.
    I use Safari or Firefox and its the same on both with a Mac 10.5.6.
    Please help I want to enter competitions! It's making me SAD ;((

    over 5 years ago · report as spam
  73. kylewis

    kylewis

    I forgot to say I love the size of my new ?????? marks on the Horizon shots.....when I see them!
    keep up the good work

    over 5 years ago · report as spam
  74. hhjm

    hhjm

    We're sorry, but something went wrong… We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly. Here are some links that should work in the meantime:!!!!!!!!!!!!! shown me all time when I'm login to my betahomes.

    over 5 years ago · report as spam
  75. thaiseb

    thaiseb

    Now I can tag my pictures, but all my albums can't be seen on my lomohome.

    over 5 years ago · report as spam
  76. thaiseb

    thaiseb

    Ok, I understood the problem : can't use / in the albums names.

    over 5 years ago · report as spam
  77. mephisto19

    mephisto19

    maybe a addition to a keyimage (like in the old homes) would help and not only the position. so yo wouldn't have to change the order of the shots

    over 5 years ago · report as spam
  78. mephisto19

    mephisto19

    maybe a addition to a keyimage (like in the old homes) would help and not only the position. so yo wouldn't have to change the order of the shots

    over 5 years ago · report as spam
  79. spendospend

    spendospend

    like the old home a place to enter your home to be chosen to be BHOTD, feels like you would have more of a chance :) i cant seem to get mine to get noticed :(

    over 5 years ago · report as spam
  80. eggzakly

    eggzakly

    Ok, I'm getting an odd error when adding metadata in the lab now: when I type in the film type, i.e. Fuji NPC (220, 160 iso) and hit "enter" (or click "save"), all that's saved is "iso". I've tried typing in a few different film types and it happens with all of them. If I pick one of the choices that appear while typing it doesn't happen, though. Glad to have my avatar back!

    over 5 years ago · report as spam
  81. ivanvano

    ivanvano

    really nice picture
    over 5 years ago · report as spam
  82. threemoons

    threemoons

    Okay, moving things between albums in lab just. does. not. work. Too complicated. I would upload a lot more and use the Lab a lot more if it actually worked. YES I WATCHED THE TUTORIAL VIDEO. I CANNOT open an album and have the other albums show up in the page to drag and drop to, end of story. :(

    over 5 years ago · report as spam
  83. herbert-4

    herbert-4

    I am noting very many broken links. Look at "cameras" and "films" especially. Also, uploads will randomly freeze that browser window but not OS, necessitating closing that window (senile computer with Win2k and IE6, unfortunately). Beta has a general feeling of FUBAR. Please fix. Thanx.

    over 5 years ago · report as spam
  84. superlighter

    superlighter

    sorry...don't work at all!!!!

    over 5 years ago · report as spam
  85. tnzzz

    tnzzz

    Sorry, but like others I'm having problems as well. I think my biggest peeve is the load time for thumbnails. Some of mine don't ever finish loading. Also, the lab runs insanely slow when loading my albums, etc. This wasn't a problem with Beta until the new changes were made...

    over 5 years ago · report as spam
  86. tnzzz

    tnzzz

    Another issue; Can't upload photos. Get a 'Server Does Not Respond' error... sad :(

    over 5 years ago · report as spam
  87. mandashitley

    mandashitley

    general idea because I am forgetful. but it is not you guys' fault that i am forgetful so maybe i should work on that myself lol.. but maybe when you click on someones home to leave a message it should already be not public, since you clicked their home to leave it... just an idea. or make it so that we can send each other private messages. or maybe i should have just used my cell phone.

    over 5 years ago · report as spam
  88. mandashitley

    mandashitley

    option to delete comments we have made

    over 5 years ago · report as spam
  89. azurblue

    azurblue

    locations still not working :((((

    over 5 years ago · report as spam
  90. dixie_flatline

    dixie_flatline

    in my home the links to my album and photos doesn't work.

    over 5 years ago · report as spam
  91. dixie_flatline

    dixie_flatline

    don't tell me I must re-upload everything, please!

    over 5 years ago · report as spam
  92. thaiseb

    thaiseb

    I can submit pictures to competitions or articles, but the links are all broken… In my albums, the links are ok…

    over 5 years ago · report as spam
  93. mephisto19

    mephisto19

    my pics are not displaied in photo-section after someone left a comment

    over 5 years ago · report as spam
  94. mandashitley

    mandashitley

    how come the "most active users" has been exactly the same since the relaunch? is it cause you are the guys fixin' everything?? i'm just curious. i miss how it used to be

    over 5 years ago · report as spam
  95. migueld

    migueld

    i want to submit so many things LSI but the site won't let me!!!!

    over 5 years ago · report as spam
  96. tsnsak

    tsnsak

    hello,
    thanks for all the work. my home is having issues w/ randomly selecting key images...won't change even when I change the order...which I'm not always able to do anyway : ) [another problem] Sometimes the thumbnails load...other times not. I run the firefox 3. something 9the most recent) and the newest vs. of safari on mac os 10.5.6. Oh...and moving pictures w/in albums and to other albums is pretty hit or miss. thank you.

    over 5 years ago · report as spam
  97. mandashitley

    mandashitley

    whenever i click the shop link it always opens up two new shop windows instead of one. is this just me?

    over 5 years ago · report as spam
  98. ttrsgirl

    ttrsgirl

    i can't edit my profile for some reasonnn :(
    but thanks for all the hard work!

    over 5 years ago · report as spam
  99. jelga

    jelga

    hi! i use a macbook pro and a pc (with vista...hugh!) and i dont seem to be able to see any pictures in the new site....i dont know if they're somehow blocked or if it just takes forever....
    in any case it's very frustrating!!
    ps plus it would be very nice if we could assign one picture to different albums as supposed to just one! thanks for the efforts and the hard work !

    over 5 years ago · report as spam
  100. threemoons

    threemoons

    Guys--Organizing photos in the lab is just not working. I CANNOT get two albums to display as "open" on the same screen like it shows in the tutorial video.

    Period.

    It would also be really nice if someone actually responded to the @beta email address.

    over 5 years ago · report as spam
  101. mandashitley

    mandashitley

    1. So I was thinking that when you tag things, some of us do not capitalize our words, so we end up making two of the same tags. Ex: Fisheye and fisheye. When you search the tags for fisheye, instead of bringing up just one tag for Fisheye, it shows both. That was a bad example. There's like a hundred or more different fisheye tags. I feel bad for all of my crazy tags now. Is there some way words, no matter their capitalizing, would just create one tag? 2. Also, when I am in the lab tagging my photos it always auto finishes my typing. And it 99.9% of the time finishes them wrong. And I am not paying attention to the page when this happens, so I end up getting someone's username in my tag instead of say the word...... scooter... i would get scootiepye. That is just one example... It kind of reminds me of cell phones & texting with T9. And then I get an unnecessary wave of frustration. Kind of like when you guys read these suggestions...................JK! I hope we are not that annoying. But we sure do put you to work huh?

    That last comment about the shop link has been fixed for me, so if that was your guys' doing, kudos. Have a fantastic day, evening, brunch, morning, whatever time it is on your side of the world.

    over 5 years ago · report as spam
  102. disdis

    disdis

    My avatar cannot be changed

    over 5 years ago · report as spam
  103. threemoons

    threemoons

    ooookay...new and interesting bug. Viewing 2 albums at once working, but any changes made to album not staying. Wasted all afternoon uploading almost 100 pix and when I logged in again..nada. GRRRRRRRRRRRR.

    over 5 years ago · report as spam
  104. mandashitley

    mandashitley

    For people with a lot of articles published (ex: wil6ka) it might be more visually appealing if the article links had two or more (if necessary) columns on their home page. Or perhaps an expandable/retractable (maybe even drop down) list of their articles written. Which is not to say that their articles shouldn't be showcased, they just make the pages much longer. And from now on I am going to try really hard not to have any more suggestions. <3

    over 5 years ago · report as spam
  105. dixie_flatline

    dixie_flatline

    1) The links to my albums are still broken. I've tried to make them private and public again, but nothing.
    2) I can't edit my home: the link to the edit page is broken too

    over 5 years ago · report as spam
  106. herbert-4

    herbert-4

    I tried to do a review of a Fedka and discovered that my photos for the review that have a 768 pixel side are "too small" to upload. They meet the rule and I have been uploading before to beta. This is a diriment impediment to the usefulness of beta and needs to be fixed ASAP. The bugs are becoming a swarm of locusts. Thanx

    over 5 years ago · report as spam
  107. dixie_flatline

    dixie_flatline

    thanks LSI, problems in my home are solved

    over 5 years ago · report as spam