Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

De katten van Istanbul

Voordat ik naar Istanbul ging had ik geen idee hoeveel katten er door de straten zouden lopen. Ze worden zowel door de inwoners als door de toeristen erg verwend en bewonderd, en sommige gedragen zich als majestueuze raskatten. Omdat ik ze niet zomaar voorbij kon lopen heb ik een prachtige fotoserie van ze gemaakt!

Toegegeven, als je allergisch bent voor katten loop je er vast niet warm van als je leest dat ze in de straten van Istanbul in overvloed aanwezig zijn. Zelfs ’s avonds bij een gesloten cafe of tussen de tafels die buiten voor de restaurants staan lopen ze om je heen. Ze zijn niet allemaal even tam en sommigen namen snel de vlucht toen ik ze benaderde met mijn camera in de hand.

De meesten bleven echter rustig en onverstoorbaar zitten. Wanneer heb je voor het laatst zulke geduldige modellen gezien?

In de wandelzone
De man met de katten

De arme hond, kan niet anders doen dan voor dood spelen!

Foto van shoujoai

written by shoujoai and translated by sandravo

No comments yet, be the first

Where is this?

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations

Read this article in another language

The original version of this article is written in: Deutsch. It is also available in: English.