Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Kunst in de stad: elke dag is uniek in 't graffitistraatje

Zin om wat kleur op je film vast te leggen? Het graffitistraatje is dan zeker en vast the place to be! In dit unieke steegje wordt je ongetwijfeld meteen overdonderd door de felle tinten en kunstige vormen op de muren.

Foto van undiscovered

Eén van de leukste steegjes in Gent is zonder twijfel de Werregarenstraat, beter bekend als “het graffitistraatje”. Dit is de enige steeg in het centrum van Gent waar legaal graffiti gespoten mag worden en hier maakt de jeugd gretig gebruik van. Dat merk je doordat het steegje elke keer weer helemaal veranderd is wanneer je er opnieuw doorheen wandelt.

Met een beetje geluk zijn er ook net graffitispuiters aan het werk wanneer je door het steegje kuiert. Die zitten er ook absoluut niet mee in als je blijft staan om te kijken hoe ze vorderen of een fotootje maakt van hen in actie.

Zelfs de regen houdt de kleuren niet tegen en soms vind je zelfs graffiti op de grond!

Dus als je ooit in Gent bent, is dit zeker een must-see!

written by undiscovered

2 comments

 1. meesterbrein

  meesterbrein

  Leuk stukje! Het graffitistraatje zit altijd wel in mijn rondje Gent!

  over 2 years ago · report as spam
 2. ediblestrange

  ediblestrange

  Oh wat leuk :) , ik moet daar een bezoekje brengen ....

  over 2 years ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations