Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

5 月的台南

5 月的台南,古色古香的台南。

我的家鄉在台南。有好長的一段時間沒有回家,在5月難得安排兩個禮拜回台南。帶著 Diana Mini 和剛買到手的 X-Pro Chrome 100 35mm ,穿梭在新舊交雜的古都。

府城的街道上有很多圓環,這是其中之一的民生綠園。這也是我使用 X-Pro Chrome 100 35mm 的第一卷第一張。

兵工廠旁的日式宿舍。

市立圖書館

海安路的藝術街道。

安平樹屋

香格里拉遠東國際飯店

臺灣四大名園之一:台南吳園

小編後記:
南部的好天氣,正在招喚大家,有空到這個古色古香的府城,聞聞屬於這個城市的氣味。

written by 21_oswin

No comments yet, be the first

Where is this?

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations

  • May in Tainan

    May in Tainan, a homecoming visit to the place of good old times.

Read this article in another language

This is the original article written in: 中文(繁體版). It is also available in: English.