Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Kronenburgerpark, Nijmegen

Midden in het stadscentrum van Nijmegen bevind zich een prachtige en kalmerende plek - het Kronenburgerpark. Ik hou er van om hier te zijn, om rond te lopen en te genieten van de zon.

Het Kronenburgerpark is het mooiste park van Nijmegen, met een centrale ligging in de oudste stad van Nederland. De bewoners van Nijmegen zijn trots op dit park. Het ligt dichtbij het station en de Lange Hezelstraat. Aan de Parkweg kant staat de Kruittoren, een overblijfsel van een middeleeuwse ommuring. Het park was, zoals in het liedje van Frank Boeijen, een plek waar veel prostituees en drugsverslaafde kwamen. Maar na een grote reorganisatie in 2005 is het een vredige plek en modern stadspark geworden.

Het was een zonnige dag en er lag een hoop sneeuw. Ik moest wat dingen halen in de stad en had mijn Diana bij me. Hij was gelukkig net aangekomen per post dus ik stond te springen om hem uit te proberen. Ik bedacht me dat het Kronenburgerpark de ideale locatie was om dit te doen.

written by yarah and translated by miss_maha

No comments yet, be the first

Where is this?

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations

Read this article in another language

The original version of this article is written in: English. It is also available in: Deutsch.