The World’s Most Creative Instant Camera: Now Available For Pre-Order

Header
Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

日本上野 Megurin 巴士 (Megurin Bus, Ueno, Japan)

Megurin (めぐりん) 巴士已經不是只有當地居民乘搭的交通工具了,由於 Megurin 巴士很方便和票價便宜,吸引很多遊客紛紛乘搭。

按此觀看原文 | Click here to read the original

Megurin 巴士是東京台東区内的市區巴士服務。它穿行於東京下町 (Shitamachi) 的上野 (Ueno) 和浅草 (Asakusa) 之間。巴士路線分為東南西北四區。這些路線也將穿梭於東京最古老和最具歷史性的地方。
沿途中,你將會發現東京都里最懷舊的一部分,那狹窄的巷子里有著古老的店鋪和房子。另外, Megurin 巴士吸引人的點是它那懷舊小巴士的車身和復古的車廂內部,彷彿就像回到舊時的東京那樣。

Megurin 巴士大多數被當地居民乘搭,但最近遊客的使用人數也漸漸上升。這是由於不但巴士路線方便,它的票價更是吸引人, 100 日元無限量乘搭一整天。我們利用它完成了在東京下町的一日遊:環遊於上野,谷中、根津和浅草。

written by orangebird and translated by haylomoley

1 comment

  1. carolin

    carolin

    Jajaja, nice Trip :)

    about 3 years ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations

Read this article in another language

The original version of this article is written in: English.