Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Adembenemende foto's

Ruim een jaar geleden maakten we een selectie van fotos die jullie deed stilvallen. Deze foto's zorgden ervoor dat jij en anderen op de "ik vind deze foto leuk" knop klikten, maar geen reactie achterlieten. Hier is een tweede gallery vol nieuwe foto's die ons en jullie sprakeloos achterlieten.

Gogogo, check deze foto’s en laat je reacties achter. Of misschien toch een “like”. En vergeet vooral ook niet om de de selectie van foto’s die vorig jaar geen reacties hebben gekregen te bekijken (al weet ik zeker dat deze nu inmiddels allemaal reacties hebben gekregen).

written by recurving and translated by s0y

No comments yet, be the first

Read this article in another language

The original version of this article is written in: English. It is also available in: Português & Italiano.