Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Back to Basics ended over 1 year ago

Op donderdag 20 juni 2013 is er een expositie ‘Back to Basics’ in het Plantage Dok in Amsterdam. Het leuke aan de expositie? Het zijn alleen maar analoge foto's!

De expositie van ‘Back to Basics’ wordt georganiseerd door 5 studenten. Zij hebben een oproep gedaan aan analoge fotografieliefhebbers en iedereen mocht zijn of haar analoge foto insturen. Donderdag 20 juni vindt de expositie plaats in het Plantage Dok. Op deze avond wordt er ook een Diana F+ workshop gegeven én schuift Jos, onze store manager, aan als jurylid!

Foto van why-yu

De expositie begint om 20:00 uur, er zal akoestische muziek zijn en later op de avond zijn er vinyl-dj’s! Lekker met de voetjes van de vloer, dus!

Foto van lokified

Wat: Back to Basics Expositie
Waar: Plantage Doklaan 8-12
Wanneer: donderdag 20 juni 18:00u
Camera, film of accessoire: Diana F+

Meedoen aan de workshop kost 15 euro, daarvoor krijg je een leencamera, een rolletje film, filmontwikkeling in ons lab en een 10% kortingsbon voor je volgende aankoop in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Stuur een mailtje naar store.amsterdam@lomography.com om een plekje te reserveren voor deze workshop.

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

written by driemaaldrie

2 people attended this event

These people attended this event: duursje and toffefotograaf.

1 comment

  1. duursje

    duursje

    De workshop vind plaats van 18.00 tot 20.00, zodat de deelnemers niets hoeven te missen van de rest van het programma! ;)
    over 1 year ago · report as spam

Where is this?

Plantage Dok
Plantage Doklaan 8-12
Amsterdam, Netherlands

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations