Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

LGS Amsterdam: Haal het maximale uit de mini ended over 1 year ago

Kom zondag 9 juni naar de Lomography Gallery Store in Amsterdam voor een Diana Mini workshop. Leer meer over Lomography en alles over deze schattige camera!

Deze leuke half frames maak je met de Diana Mini. Hoe? Dat leren wij je. Van begin tot eind leggen we je uit wat het ‘kleine zusje’ van de Diana F+ allemaal kan. Ook al kan je geen lenzen verwisselen, je raakt met de Mini niet snel uitgeëxperimenteerd. Tijdens deze workshop laten we je zien hoe je de Mini bijna even veelzijdig kan maken als haar grote zus en wat voor geheimen er nog meer in dit prachtige cameraatje verstopt zitten.

Wat: Diana Mini workshop
Wanneer: zondag 9 juni 13:00 – 15:00
Camera, film of accessoire: Diana Mini

Meedoen kost 15 euro, daarvoor krijg je een leencamera, een rolletje film, filmontwikkeling in ons lab en een 10% kortingsbon voor je volgende aankoop in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Stuur een mailtje naar store.amsterdam@lomography.com om een plekje te reserveren voor deze workshop.

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

written by driemaaldrie

No comments yet, be the first

Where is this?

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298
Amsterdam, Netherlands

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations