Community_cup_july_2014
0 : 5

Monday 12:00 CET to Tuesday 12:00 CET – Build 5 LomoWalls which represent your love for analogue – Reward: 5 Piggies

0 : 1

Tuesday 12:00 CET to Wednesday 12:00 CET – Write a blog entry about why you love analogue photography – Reward: 5 Piggies

0 : 50

Wednesday 12:00 CET to Thursday 12:00 CET – Upload 50 Photos - Reward: 5 Piggies

0 : 1

Thursday 12:00 CET to Sunday 21:00 CET – Who do you think will win the huge climax to the football fiesta in Brazil? Take a lucky strike and make your guess in our magazine article - Reward: 10 Piggies

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

De LomoRoadShow komt naar Groningen! ended almost 2 years ago

Van het ene uiterste puntje naar het andere: na Gent is de beurt aan Groningen! Zaterdag 11 augustus gaan er spannende dingen gebeuren bij skatepark Colosseum. Lees snel verder en ontdek wat we van plan zijn!

Foto van klaasvanderlaan

Kennen jullie Lomo Amigo Klaas van der Laan nog? Sinds hij met de Diana F+ heeft geschoten heeft hij de smaak flink te pakken. Klaas is vader, skateboarder, fotograaf en werkzaam bij skatepark Colosseum in Groningen. Samen met hem en de jongens van dit skatepark organiseren we op 11 augustus aanstaande de vijfde LomoRoadShow van dit jaar.

Het programma

  • What the hell is Lomography?
    Tijdens deze interactieve introductie maak je kennis met Lomography, de andere deelnemers en wordt je geïnspireerd tot het schieten van fantastische filmpjes later op de dag.
  • LomoKino cameraworkshop
    Elke deelnemer krijgt van ons de LomoKino met een Fritz the Blitz flitser te leen. Ook krijg je een rolletje film en een 10% kortingsvoucher voor de online shop van Lomography. Tijdens de cameraworkshop leer je alles over de LomoKino en hoe je hem het beste kunt gebruiken.
‘A Skate Story’ door Neonstash
  • Skateboard videoshoot
    Na de workshop gaan we als collectief aan de slag met een bijzonder filmscript voor onze analoge LomoRoadShow skatefilm en toveren we het skatepark om tot een heuse filmset. 3,2,1 en action!

Belangrijke details

Waar? Skatepark Colosseum, paradijsvogelstraat 12, Groningen
Wanneer? zaterdag 11 augustus 2012 van 14:00h tot 17:00h
Kosten? Tickets kosten €15 per persoon en hiermee krijg je toegang tot het volledige programma, een leencamera, een filmrolletje en een 10% kortingsvoucher voor onze online shop. Je rolletje wordt vervolgens ontwikkeld in het LomoLab en op de hoogste kwaliteit gescand en als film gemonteerd. Je ontvangt van ons een CD met de scans en de film én een flipbook van jouw geschoten film. De tickets voor de LomoRoadShow Groningen zijn hier te koop.
Voor alle facebookers Dit is het facebookevenement

Foto van dhuffone

Tot 11 augustus in Groningen!

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography film camera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de microsite,, bekijk filmpjes en begin jouw carriere als analoge regisseur vandaag nog!

written by mrmaart

No comments yet, be the first

Where is this?

Het Collosseum
paradijsvogelstraat 12
groningen, Netherlands

Nearby popular photos – see more