This is your last chance to pre-order your Petzval Lens and get the special aperture plates included for free! With estimated delivery in August (or even sooner), don’t miss out on securing your picture perfect portrait lens!

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

De 'Wie verzorgt ons nieuwe visitekaartje?'-wedstrijd! ended 10 months ago

Altijd al de wens gehad om je foto's aan een groot internationaal publiek te tonen? Dit is je kans! We zijn bijna door onze stapel visitekaartjes heen, dus is het tijd om nieuwe te bestellen. Maar dan wel met een nieuwe foto erop! Lees snel verder voor alle details.

Foto van nina1707

In onze Gallery Store in Amsterdam krijgen we zo veel mensen over de vloer, dat onze visitekaartjes de deur uit vliegen. Hoog tijd om nieuwe te bestellen! Alleen vinden wij het dan wel weer zo leuk om de nieuwe batch kaartjes een ander voorkantje te geven. Namelijk de winnende foto van deze visitekaartjes-fotowedstrijd!

De wedstrijd van vorig jaar was een groot succes en de winnaar was rascomo met deze prachtige foto

Foto van rascomo

Wil jij het stokje overnemen? Doe dan mee en stuur je foto(’s) in! De bedoeling is dat je foto enigszins een link heeft met Amsterdam. Het wordt tenslotte de cover van het visitekaartje van de Lomography Gallery Store Amsterdam. Pak dus snel de trein of spring op je fiets richting onze hoofdstad en lomografeer erop los. Wie weet lopen er straks superveel bezoekers met jouw foto de winkel uit! Hoe vet is dat?

Tot en met 25 september kan iedereen zijn vijf beste ‘Amsterdam’ foto’s insturen.

Spelregels:
Film/Camera Type: Iedere willekeurige foto die niet digitaal gemanipuleerd of bewerkt is.
Upload limiet: vijf foto’s.
Minimale foto afmetingen: Inzendingen moeten minimaal 768px in of de breedte of de lengte zijn.
Meta data moet compleet zijn (camera, film, locatie & 3 tags).
De winnaar wordt vrijdag 30 september in dit magazine bekend gemaakt!

Succes!

written by lgsamsterdam

2 comments

 1. nike-liscaljet

  nike-liscaljet

  Ik hoop toch dat de winnaar ver voor 30 maart bekend wordt gemaakt ;)

  10 months ago · report as spam
 2. anna-lomo

  anna-lomo

  goed gespot @nike-liscaljet, ik heb het even aangepast!

  10 months ago · report as spam